Aandrijving

Uw aandrijvingen kopen op Klium heeft tal van voordelen

Klium is gespecialiseerd in aandrijvingen. We hebben een grote voorraad en staan in direct contact met onze leveranciers. Bij onze aandrijvingen zitten top lagers van SKF, kwaliteitsriemen van Contitech, kettingen van Renold en pneumatische producten van SMC. Andere voordelen van Klium:

  • Voordelige prijzen
  • Gratis verzending bij aankoop van meer dan 50 euro (indien op stock)
  • Volledige informatie fiches 
  • Onze klantendienst die bereikbaar is via telefoon, mail of chat.

Skf lagers

Skf is de marktleider in A-merk lagers. Kogellagers, glijlagerbussen, flenslagerblokken of zelfinstellende tonlagers...Skf heeft het allemaal. En Klium dus ook! Meer dan 11.000 skf producten staan online. Mocht u toch nog iets niet terug vinden, laat het ons weten en we zoeken het op!

Tandriemen van Conti

De rubberen tandriemen van ContiTech zijn degelijk en hebben een sterke kwaliteit dan de meeste andere fabrikanten. Daarom kiest Klium voor Conti. Ze zijn steeds op zoek naar betere en sterkere riemen die, naar de gebruiker toe, minder kosten en onderhoud met zich meebrengen. Bij Klium vind je het hele gamma tandriemen, V-riemen,...

Kettingen van Renold

Renold maakt zonder twijfel de beste ketting ter wereld. Logisch dus dat wij voor Renold kiezen. Kettingen voor alle bedrijfsomstandigheden en in alle lengtes en maten.

SMC

De pneumatische besturings apparatuur van de SMC -> kwaliteit!