AIRPRESS compressoren

(108 producten)

AIRPRESS compressoren en pneumatisch gereedschap

AIRPRESS is de handelsnaam van CRB Friesland, een bedrijf dat gespecialiseerd is compressoren, luchtspuitpistolen, pneumatisch gereedschap, pneumatische systemen, luchtdrogers, filters en micro-filters. De veertig jaar oude onderneming kwam in 2015 in Poolse handen. De nieuwe eigenaar heeft zich ten doel gesteld AIRPRESS het grootste compressorenmmerk in de Benelux te maken.

Pneumatische oplossingen voor elke sector

Met aan aanbod van meer dan 300 verschillende compressoren, heeft voor AIRPRESS elke toepassing de meest geschikte oplossing, van scherp geprijsde luchtcompressoren voor hobbyisten tot compressoren voor intensief industrieel gebruik. Door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en de het veelzijdige productgamma, behoren AIRPRESS compressoren tot de meest gebruikte in sectoren als de landbouw, automotive en de industrie. AIRPRESS zuiger- en schroefcompressoren zijn leverbaar van 0.75 KW tot 165 KW. Daarnaast biedt AIRPRESS complete persluchtinstallaties, bestaande uit compressor, luchtleidingsystemen en persluchtconditionering.

AIRPRESS bij Klium

Klium levert een groot aantal AIRPRESS producten uit voorraad. AIRPRESS is een recente aanvulling op ons assortiment en past in onze filosofie om het grootste aanbod aan kwaliteitsmerken in huis te hebben voor professionals en veeleisende doe-het-zelvers.