Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5455 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Ansell veiligheidshandschoenen

(347 producten)

ANSELL Healthcare

Ansell Healthcare is één van de grootste producenten en verdelers van beschermende handschoenen ter wereld. De producten van dit merk worden gebruikt voor industriële toepassingen, voor medische en persoonlijke bescherming.

Diversiteit in het aanbod

Het productassortiment voor de industriële sector omvat gecoate en gebreide handschoenen die vooral gebruikt worden in de auto-, metaal-, elektronische, farmaceutische, chemische en voedingsindustrie alsook in de landbouwsector. De handschoenen beschermen de arbeiders tegen verwondingen, chemicaliën, extreme temperaturen en andere beroepsrisico’s. In de voedingsindustrie beschermen ze ook de producten zelf en bij toepassingen in de farmaceutische industrie zorgen ze voor smetvrije werkomstandigheden. Dankzij de uitmuntende kwaliteit en de voortdurende vernieuwing is Ansell Healthcare marktleider in de sector van heelkundige en laboratoriumhandschoenen. De firma levert voortdurend innoverende heelkundige handschoenen van topkwaliteit zoals het een wereldspeler betaamt. Ook op vlak van persoonlijke bescherming speelt het merk Ansell Healthcare een belangrijke rol. Het fabriceert en verkoopt een ruim aanbod vernieuwende latexcondooms, al dan niet spermadodend, in diverse vormen, smaken en kleuren. Daarbij steunt het merk overheidsinitiatieven waarbij men condooms levert in de derde wereld en dit via geneeskundige en maatschappelijke programma's en stichtingen.

Kwaliteit & innovatie

In ieder marktsegment wil Ansell Healthcare de beste kwaliteit en vernieuwende oplossingen bieden om de gebruiker en het materiaal beter te beschermen. Ansell Healthcare wil uitblinken door klanten, werknemers en partners tevreden te stellen. Daarom wil het met zijn materiaal en dienstverlening de klant bijstaan in de keuze van de correcte handschoenen en zo het aantal werkongevallen en de hieruit voortvloeiende onkosten helpen afnemen.

Waardevolle producten met sublieme eigenschappen door intensieve research

Het succes en de uitstekende eigenschappen van het productaanbod van Ansell Healthcare worden wereldwijd erkend. De meest succesvolle producten van Ansell Healthcare zijn HyFlex, Vantage, Sol-Vex en Neo-Touch. De extra hoge beschermingsfactor van handschoenen uit het Hyflex-assortiment zijn gebaseerd op de 3DAKL-techniek die door Ansell Healthcare werd ontwikkeld. De Intercept Technology die wordt gebruikt bij de fabricage van de innovatieve handschoenen uit de Vantage-reeks werd samen met DuPont ontwikkeld. Deze hebben een hoge kerfweerstand met vingergevoel en ergonomisch gemak. De succesvolle HyFlex handschoenen zijn befaamd om hun uitmuntend vingergevoel, zijn zeer resistief en hebben een vaste pak omwille van de beschermlaag van nitrilschuim . De Sol-Vex nitrilhandschoen wordt met succes gebruikt bij chemische applicaties omdat ze scheikundige resistentie combineert met mechanische weerstand. En NeoTouch is de eerste wegwerphandschoen op basis van neopreen.

Marktleider

Ansell Healthcare is een Australisch bedrijf met een Europees hoofdkwartier in Brussel. Het bedrijf telt duizenden werknemers in filialen in de VS, Canada, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het bekleedt een leidende plaats in het afzetgebied van condooms en handschoenen in natuurlijk rubber en kunstmatige polymeren. Ansell Healthcare kan terugvallen op een uitstekende dienstverlening door een snelle verwerking van bestellingen en correcte respons op klachten. Hierdoor wordt een tevreden klant een trouwe klant.