3 Bosch gereedschappen voor een verrassend lage prijs

Bosch heeft een reputatie als merk voor professionals. Een verdiende reputatie, waar natuurlijk een prijskaartje aan hangt. Top tools zijn niet de goedkoopste. Maar de redenering: ‘Bosch = goed, dus duur’ gaat niet altijd op. In het brede assortiment van deze fabrikant vind je gereedschappen die hoge prestaties en gebruiksgemak combineren met bijzonder concurrerende prijzen. We hebben er 3 gekozen die deze stelling nadrukkelijk bewijzen. Vergelijk ze met soortgelijke gereedschappen en je zult zien dat professionele Bosch kwaliteit er in deze gevallen verrassend voordelig uitspringt.

bosch-3-werktuigen

Bosch GSR 10.8 Accuschroefboormachine

€ 228.33 (€ 188.70 excl. BTW)
bosch-gsr-108-v-ec-accuschroefboormachine-klium

Deze schroefboormachine is bijzonder geschikt voor doe-het-zelvers, maar levert prestaties die ook professionals aanspreken. Zijn grote kracht is zijn hanteerbaarheid: met een gewicht van minder dan 1 kg en lengte van slechts 169 mm is het een plezier om ermee te werken. En met een koppel van 30 Nm. doen zijn prestaties niet onder voor grotere modellen. Hij boort tot een diameter van 19 mm in hout en 10 mm in staal, en schroeft schroeven tot 7 mm diameter. De accu is beschermd tegen overbelasting en lithium-ion-technologie zorgt ervoor dat er geen geheugeneffect optreedt.

Ook qua uitrusting is de Bosch GSR 10.8 een volwaardige professional. Hij wordt geleverd in een box met 2 accu’s en heeft onder meer een LED-verlichting om werken onder alle omstandigheden mogelijk te maken.

Bosch GBH 2-28 DFV Boorhamer met SDS-Plus

€ 253,10 (€ 209,17 excl. BTW)

bosch-gbh-2-28-dfv-boorhamer-met-sds-plus-klium

We kozen dit model omdat het de sterkste boorhamer in zijn klasse is, met een onovertroffen prijs/prestatie verhouding. Hij boort in hout tot 30 mm, in beton van 4-28 mm en in staal tot 13 mm diameter.

Het nominaal opgenomen vermogen bedraagt 850 W en het nominaal toerental 0 tot 900 slagen per minuut.

Testresultaten tonen aan dat de Bosch GBH 2-28 een 25% langere levensduur heeft dan andere boorhamers in zijn klasse. De actieve trillingsdemping maakt hem bijzonder gebruiksvriendelijk.

Zoals je van Bosch mag verwachten, is hij uitgerust met alle professionele extra’s en wordt geleverd met een pakket aan accessoires. Een uitstekende keus voor de veeleisende doe-het-zelver of de professional die dit gereedschap niet doorlopend gebruikt.

Bosch GLM 80 Laserafstandsmeter

bosch-glm-80-laserafstandsmeter-klium

€ 194,86 (€ 161,04 excl. BTW)

De GLM 80 is niet de goedkoopste laserafstandsmeter van Bosch. We hebben dit model echter uitgekozen omdat het in onze ogen het ideale compromis is tussen de Bosch GLM 30, die een beperkt bereik heeft, en de Bosch GLM 250, die echt bedoeld is voor professioneel gebruik. Zoals de naam al aangeeft, is het bereik 80 meter, wat hem ook geschikt maakt voor de meeste toepassingen buiten. Dankzij de 360° hellingsensor kun je met dit robuuste apparaat ook alle mogelijke hellingen meten. De Li-Ion accu is goed voor 25.000 metingen per lading en de laatste 20 meetwaarden worden automatisch opgeslagen.

Vanzelfsprekend hebben we deze drie Bosch gereedschappen bij Klium op voorraad: vandaag besteld, morgen in huis. Dat geldt ook voor een groot deel van onze andere 6.000 Bosch artikelen. En daar zitten méér prijsverrassingen bij voor een merk met zo’n grote reputatie.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Stuur een antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *