Black Friday 2018 aanbiedingen bij Klium

Wat is Black Friday?

Black Friday – Zwarte Vrijdag – is overgewaaid uit Amerika. Daar is de dag na Thanksgiving Day een soort van nationale koopjesdag, waar praktisch alle winkels aan meedoen. Het regent dan kortingen en aanbiedingen, en de mensen staan vaak uren in de rij voordat de winkels opengaan.

Waarom het Black Friday heet?

Die naam is halverwege de jaren ’60 van de vorige eeuw ontstaan in Philadelphia, waar de koopdrukte op de vrijdag na Thanksgiving zo groot was dat de stad zwart stond van de uitlaatdampen.

Black Friday in België en Nederland

Black Friday 2018 valt op 23 november, noteer deze datum voor geweldige koopjes

Ook bij ons wordt Zwarte Vrijdag steeds meer gevierd. Voor winkeliers is het de opening van het kerstseizoen, waarin ze traditioneel een belangrijk deel van hun jaarlijkse omzet halen. En in ons digitale tijdperk blijven de online winkels natuurlijk niet achter.

Zo groots pakt Klium uit op Black Friday 2018:

Evenals voorgaande jaren, doet ook Klium weer mee aan dit koopjesfestijn. En hoe! 24 uur lang gaan zo’n zestig van onze best verkopende producten de deur uit met nog nooit vertoonde kortingen. Dé kans om gereedschap van een topmerk aan te schaffen voor een stuntprijs. Bovendien bezorgen we alle bestellingen die op Black Friday worden gedaan gratis!
Toon mij de Black Friday producten

 

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *