Black Friday 2019: mega kortingen op professionele topmerken!

Het Black Friday koopjesfeest is een traditie geworden bij Klium. Dit jaar pakken we wel héél groots uit. Een week lang, van 25 november tot en met 1 december gaan honderden producten van de bekende professionele gereedschapsmerken de deur uit met kortingen tot 42%!

Over Black Friday

Black Friday – Zwarte Vrijdag – is overgewaaid uit Amerika. Daar is de vrijdag na Thanksgiving Day een soort van nationale koopjesdag, waar alle winkels aan meedoen. Het regent dan kortingen en aanbiedingen, en de mensen staan vaak uren in de rij voordat de winkels opengaan.

De naam is halverwege de jaren ’60 van de vorige eeuw ontstaan in Philadelphia, waar de koopdrukte op de vrijdag na Thanksgiving zo groot was dat de stad zwart stond van de uitlaatdampen. Dit jaar valt Black Friday op 29 november.

Mooi op tijd voor de Sint

Voor sinterklazen had de timing niet beter kunnen zijn. Bestel een fantastisch voordelig gereedschapscadeau tijdens de Klium Black Friday week en het komt mooi op tijd aan voor pakjesavond.

Gratis verzending

Als traditioneel extraatje rekenen we ook dit jaar geen verzendkosten. Alle Black Friday aanbiedingen worden gratis thuis bezorgd.

Op is op

Alle Klium Black Friday aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Op de Black Friday pagina’s van de verschillende merken laten we een teller zien, die aangeeft hoeveel we van elk artikel nog in ons magazijn hebben. Voor de beste koopjes loopt de teller natuurlijk het hardst, dus wees er vlug bij om je grote slag te slaan.

Bekijk alle Klium Black Friday aanbiedingen

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *