Innovaties voor professionals Pro4Pro

DEWALT Green Beam Lasers: doorbraak in precisie

De nieuwe Green Beam Laser-reeks van DEWALT combineert een tot nu toe ongekende precisie met gebruiksgemak en functionaliteit. Deze lasers zijn compatibel met zowel 18V als 12V XR Li-ion accu’s. Ze bieden professionals de mogelijkheid om bestaande accu’s te gebruiken zonder in een nieuw systeem hoeven te investeren en werken langer op één acculading. De Green Beam Laser-reeks van DEWALT voldoet aan de meest veeleisende toepassingen in de bouw.

De toonaangevende DEWALT Green Beam technologie – tot vier keer helderder dan Red Beam lasers – garandeert een uitstekende zichtbaarheid, zelfs in heldere omstandigheden en overgrote afstanden.

Met hun grote werkbereik en een nauwkeurigheid van +/- 3 mm op 10 m, bieden deze lasers professionals een ware doorbraak in precisie en functionaliteit. De efficiëntie en productiviteit worden nog verder verhoogd door een unieke fijnafstellingsknop, waarmee gebruikers de straal handmatig snel en nauwkeurig over afstand kunnen afstellen en positioneren.

Compatibel met 18V en 12V accu’s

Met hun slimme functies en innovatief dubbel accuplatform zijn de Green Beam lasers van DEWALT een nieuwe lasercategorie, die tot nu toe niet beschikbaar was. Dankzij de comptabiliteit met zowel 18V XR-accu’s als 12V accu’s kunnen professionals in de bouw tijd en geld besparen. Het gebruik van het DEWALT 18V XR-platform zorgt voor een ongeëvenaarde werkduur van maximaal 24 uur op één lading.

3 uitvoeringen

DEWALT green beam laser

De DEWALT Green Beam Laser reeks omvat 3 lasers, die elk uitblinken in specifieke toepassingen. Elke laser is vervaardigd van eersteklas materialen en versterkt met een met rubber gegoten behuizing. De lasers hebben een IP54-classificatie voor bescherming tegen het binnendringen van stof en vocht.

Een alleskunner voor uiteenlopende werkzaamheden, waaronder het egaliseren van vloeren, uitlijnen van kabelgoten, ankers en armaturen, en loodrechte lay-out van stijlmuren.

Deze kruislijnlaser heeft een aanzienlijk werkbereik van 30 m (50 m met detector) en is ideaal voor het uitlijnen van stijlmuren, het nivelleren van schakelaars en stopcontacten, verlaagde plafondrails en tegel lay-out.

Deze laser heeft een cross-line-functionaliteit met loodrecht op en neer, evenals drie extra spots aan de voorkant voor toepassingen waarbij een hoek van 90 graden vereist is, zoals de constructie van scheidingswanden. Andere toepassingen zijn onder meer het instellen van referentiepunten op vloeren en plafonds en horizontale en verticale nivellering.

  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *