Klium werft aan!

WAAROM ZOU ONZE WITTE RAAF NIET TUSSEN ONZE KLANTEN, JOUW FAMILIE OF VRIENDEN ZITTEN?

Ben jij de Product Content Specialist die we zoeken?  Heb jij de drive om ons te helpen groeien? Aarzel dan zeker niet!

OVER KLIUM

Met meer dan 100.000 verschillende professionele gereedschappen, aandrijvingen en technische producten is Klium dé grootste webwinkel van België en Nederland in MRO (Maintenance, Repair en Operations).

Hierin komt zowel de particulier als de doorwinterde professional aan zijn trekken.

Via maatwerk voor professionals en duidelijke informatie over onze voorraden en leveringen vechten onze medewerkers elke dag voor het vertrouwen van onze klanten. Wist je trouwens dat alle voorraadproducten binnen de 24u geleverd kunnen worden?

We zijn dus goed in ons vak! Hierdoor mochten we fier als een gieter, de Thuiswinkel Award en Becommerce Award in ontvangst nemen.

JOBOMSCHRIJVING

Klium groeide op korte tijd fors en daarom zijn we op zoek naar vers bloed om ons te versterken. Wat houdt de functie in? Dankzij jou zal ieder product de juiste informatie bevatten.

Een groot deel van je werkdag bestaat daarom uit het verduidelijken van producten met foto’s, ean codes, omschrijvingen, producteigenschappen, documenten, … Dit gebeurt voornamelijk door massa-uploads.

Verder word je ook ingezet op onze klantendienst. Dé manier om te weten te komen wat klanten op een product pagina verwachten en hoe we hierop kunnen inspelen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

# Je hebt een uitgesproken passie voor e-commerce die verder gaat dan een paar schoenen                bestellen bij Zalando.

# Je hebt uitstekende skills met Excel (Basis kennis Macro’s)

# Je kan uitstekend met relationele databanken werken (Access, SQL)

# Je bent analytisch ingesteld en kan nauwkeurig werken

# Je weet van aanpakken en durft zeker ook verder te kijken dan naar je eigen takenpakket

# Je bent in staat om mee te denken met het optimaliseren van interne processen waardoor we efficienter werken.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Bij Klium willen we maar één ding: de grootste (online) speler worden op het gebied van gereedschap, aandrijvingen en technische producten. Daarin gaan we heel ver. Geen dag is hetzelfde! Bij ons is het team klein, is hiërarchie ver te zoeken maar onze werkomgeving professioneel en inspirerend. Je kan rekenen op een bruisend team.

INTERESSE?

Mail dan als de bliksem je motivatie en CV naar info@klium.com.

Share