Innovaties voor professionals Pro4Pro

Milwaukee M18 FUEL 1/4″ Hex: ’s werelds krachtigste slagschroevendraaier

‘Nothing but heavy duty’ is de slogan van Milwaukee. De M18 FUEL 1/4″ Hex slagschroevendraaier onderstreept de juistheid van deze claim. Milwaukee’s M18 FUEL™ ¼” Hex slagschroevendraaier is de krachtigste en snelste slagschroevendraaier op de markt.

POWERSTATE™ borstelloze motor

De POWERSTATE™ borstelloze motor levert tot 0-3.000 tpm met constant uitgangsvermogen om schroeven sneller aan te drijven. De grote kracht en snelheid van zorgen voor meer productiviteit op de bouwplaats, zonder in te leveren op gebruikscomfort of controle.

DRIVE CONTROL

Een belangrijk kenmerk van deze innovatieve accuslagschroevendraaier is zijn veelzijdigheid. Met een bevestigingskoppel van 203 Nm drijft de M18 FUEL 1/4″ zeskantslagschroevendraaier schroeven niet alleen sneller aan, maar biedt hij ook meer controle over vermogen en snelheid, dankzij de gepatenteerde 4-standen DRIVE CONTROL. Met deze functie kan de gebruiker overschakelen naar vier verschillende snelheids- en koppelinstellingen:

  • Modus 1 voor precisiewerk
  • Modus 2 helpt schade aan bevestigingsmiddelen en materiaal te voorkomen
  • Modus 3 levert maximale prestaties voor de zwaarste toepassingen
  • Modus 4 is het optimum tussen precisiewerk en maximale prestaties en past automatisch snelheid, slagen en koppel aan.

REDLINK PLUS Intelligence

Een andere Milwaukee innovatie, REDLINK PLUS Intelligence, voorkomt schade veroorzaakt door overbelasting of oververhitting aan het gereedschap en de accu. ULTIMATE TRIGGER CONTROL zorgt voor een soepele acceleratie van kleine bevestigingsmiddelen om het strippen van schroeven of beschadiging van materialen te voorkomen. Het compacte formaat (114 mm) vergemakelijkt werken in krappe ruimtes. Deze nieuwe slagschroevendraaier is voorzien van Tri-LED-verlichting, die beter zicht biedt op het werkgebied en schaduwen elimineert

M18™ RED LITHIUM™ accupacks

M18™ RED LITHIUM™ accupacks

De Milwaukee accupacks leveren meer werkduur per lading en hebben een bijzonder lange levensduur. De M18 FUEL ¼” Hex Impact Driver maakt deel uit van Milwaukee’s M18-systeem dat volledig compatibel is met meer dan 200+ accugereedschappen van het merk. De Milwaukee M18 FUEL 1/4″ Hex accuslagschroevendraaier is leverbaar als een complete set met twee accu’s en acculader of zonder acccu.

  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *