Innovaties voor professionals Pro4Pro

Milwaukee M18 FUEL™ 55 mm, ‘s werelds krachtigste accu invalzaag

Met de langverwachte M18 FUEL™ 55 mm invalzaag voor hout en kunststof biedt Milwaukee professionals een ongeëvenaarde snoerloze power en precisie. Deze nieuwe invalzaag is een voorbeeld van de niet aflatende toewijding van Milwaukee om oplossingen te bieden die gericht zijn op het verhogen van de productiviteit.

Meer power

M18 FUEL™ gereedschap is het krachtigste 18V snoerloze gereedschap in zijn klasse. Alle M18 FUEL™ producten zijn voorzien van drie Milwaukee innovaties: de POWERSTATE™ Brushless Motor, REDLITHIUM™ Battery Pack en REDLINK PLUS™ Intelligence Hardware en Software, die zorgen voor een ongeëvenaarde kracht, looptijd en duurzaamheid. De M18 FUEL™ 55 mm invalzaag is ontworpen om gemakkelijk door massief hardhout te zagen, en zaagt zonder moeite door 50 mm dik eiken- of notenhout zonder vast te lopen.

Meer precisie

man regelt zaaginstelling

De invalzaag heeft verstelpunten voor de afschuining op 0°, 22,5°, 45° en 48°, en een -1° voor het maken van een backcut. De diepte-instelling heeft twee schalen, een voor op de rail en een voor buiten de rail, wat eenvoudig kan worden aangepast met een druk op de knop. Met een vlakke bovenbescherming is het blad slechts 12 mm verwijderd van de buitenrand van de bescherming, waardoor de zaag extreem dicht bij een muur kan zagen.

Meer gebruikscomfort

Meer dan 90% stofafzuiging maakt de Milwaukee M18 FUEL™ bijzonder schoon en veilig in het gebruik. Een eenvoudig bladwisselsysteem vergrendelt de schakelaar en het blad in positie terwijl het blad wordt verwisseld voor maximale veiligheid. Compatibiliteit met geleiderails van Milwaukee, Festool en Makita verhoogt de gebruiksmogelijkheden van deze zaag.

Technische specificaties

De M18 FUEL™ 55 mm invalzaag wordt geleverd met twee M18 HB5.5 accu’s, een M12-18 FC lader en een PACKOUT™ XL gereedschapskist.

  • Accutype: Lithium-ion
  • Accusysteem: M18 FUEL™
  • Toerental: 2500 – 5600 tpm
  • Afschuincapaciteit: -1° tot 48°
  • Diameter zaagblad: 165mm
  • Boring: 20mm
  • Gewicht met accu: 4,9 kg
  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *