Pro4Pro Professioneel werk

RDS Weighing & Safety is gespecialiseerd in zekerheid

De geschiedenis van RDS Weighing & Safety gaat terug tot 1987. Onder de naam RDS Electronics begon het jonge bedrijf elektronische apparatuur uit Groot-Britannië te verdelen in de Benelux. Met de uitbreiding van het productgamma groeide ook het bedrijf. Vandaag de dag werkt een team van 29 mensen aan oplossingen voor klanten uit uiteenlopende sectoren. De recente naamsverandering naar RDS Weighing & Safety maakt duidelijk wat het bedrijf precies te bieden heeft.

Zaakvoerder Jurgen Gheeraert benadrukt dat naast het uitgebreide aanbod aan producten en totaaloplossingen, vooral de manier van werken verantwoordelijk is voor het succes van zijn bedrijf: ‘We staan erop altijd een goede, algemene service te kunnen bieden. Dit is de grondlegger van een langdurige klanttevredenheid.’

Complete veiligheidssystemen

Met producten als windmeters, bebakeningsverlichting voor op torenkranen, antibotssystemen en veiligheidsaccessoires zorgt RDS Weighing & Safety voor een veilige werkomgeving in de bouw, de haven, transport en andere sectoren. Voor een optimale beheersing van alle veiligheidsaspecten, maakt het bedrijf gebruik van de meest geavanceerde technologie die op de markt aanwezig is. Een goed voorbeeld is de nieuwe RDS 4G-video streamer met PTZ-camera, een professionele, draadloze multimedia streamer die live HD videokanalen verstuurt via mobiele netwerken. Met behulp van de bijhorende software kan vanaf elke locatie een oogje op de werf gehouden worden. De ingebouwde PTZ-camera beschikt over een optische zoom waardoor vanop afstand objecten nauwkeuriger bekeken kunnen worden. Alle beelden kunnen opgeslagen worden op USB. Deze oplossing van RDS Weighing & Safety is zowel geschikt voor een tijdelijke oplossing als voor op een vaste locatie.

RDS 4G videostreamer

Eigen weegsoftware

Weegsystemen zijn – naast de veiligheidsoplossingen – de tweede specialiteit van het bedrijf. RDS Weighing & Safety biedt een uitgebreid gamma onboard weegsystemen en weegbruggen. Zowel de fabricatie van de weegbruggen als de software houdt RDS in eigen beheer. Naast standaardoplossingen biedt de in-house ‘Kiloweb’ software optionele modules die maatwerk mogelijk maken voor alle specifieke weegtoepassingen.

zaakvoerder RDS voor bedrijfswagen
  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *