Pro4Pro Professioneel werk

Ruitech Solutions gaat geen audiovisuele uitdaging uit de weg

‘Wij helpen onze opdrachtgevers om hun klanten de beste audiovisuele oplossing te bieden,’ zo vat Eelse de Ruiter het dagelijks werk van Ruitech Solutions samen. Deze opdrachtgevers zijn AV- en ICT bedrijven in heel Europa, die Ruitech Solutions als partner kiezen vanwege de unieke expertise op het gebied van geluid, beeld en video conferencing en de complete dienstverlening. ‘En ook omdat wij geen concurrent zijn,’ voegt Eelse de Ruiter hieraan toe. ‘Samen met onze partners werken wij aan de beste AV-oplossingen voor eindgebruikers.’ Deze oplossingen vinden hun plek bij bedrijven en organisaties, maar ook op scholen, in de retailsector en op beurzen en evenementen. ‘Tot in Dubai toe,’ zegt Eelse de Ruiter, niet zonder trots.

Medewerkers laden vrachtwagen

Letterlijk alles op AV-gebied

Van start gegaan in 2016, werkt Ruitech Solutions inmiddels met een team van 10 specialisten. Door de samenwerking met verschillende partners zijn de mogelijkheden eindeloos. Ruitech Solutions levert nieuwe audiovisuele installaties en tilt bestaande audiovisuele installaties naar een hoger niveau met een breed scala aan producten, waaronder projectoren, displays en touchscreens, digitale schoolborden, videowalls, besturingssystemen en geluidsinstallaties.

Ontzorgen van partners

Met veel enthousisame en betrokkenheid helpt Ruitech Solutions zijn partners om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. ‘Als dienstverlenend bedrijf blijven we van begin tot eind betrokken,’ zegt Eelse de Ruiter. ‘Van de advisering over de beste producten tot en met de installatie bij de eindgebruiker. Wij zeggen weleens gekscherend: als wij onderweg gaan, hebben we het complete gereedschapsassortiment van een timmerman, een loodgieter en een elektricien in onze bus.’ Zelf mag hij nog steeds graag de handen uit de mouwen steken op locatie.

Ruitech monteur aan het werk

Complexe LED installaties

videowall

Op de vraag wat de meest uitdagende projecten zijn, noemt Eelse de Ruiter LED videowall installaties. Een LED-wall is een combinatie van kabinetten voorzien van lED panelen die samen een groot beeld vormen. Deze LED-wall’s kunnen oneindig groot gemaakt worden. Recent is er door Ruitech een LED-wall installatie gemaakt van 12,5 x 4 meter. Oprecht een imposant beeldscherm te noemen. Complexe LED & Videowall installaties zijn uitgegroeid tot een specialisme, dat Ruitech Solutions zowel onder eigen naam als uit naam van diverse LED fabrikanten aanbiedt.

  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *