Brady signalisatie

(8089 producten)

Brady

Brady is dé wereldleider in de wereld van labelling en identificatie (kwalitatieve etiketten, pictogrammen, etikettenprinters, signalisatieborden, kwalitatieve tapes, data collectiesystemen,…). Het assortiment van Brady zorgt samen met de dienstverlening voor een grotere veiligheid en een beter productierendement .

Kwalitatieve eigenschappen

De producten van Brady worden gekenmerkt door hun duurzaamheid. Ze doorstaan de zwaarste arbeidssituaties en weersomstandigheden. Brady producten zijn geen gewone labels, merktekens of stansapparaten. Ze zijn gewoon de top. Ze leveren de beste resultaten, zelfs onder extreme omstandigheden.

Innovatie

Brady wil haar aanbod steeds verder uitbreiden en het bestaande gamma vernieuwen. Daarom blijft de firma investeren in onderzoek om nog betere antwoorden te vinden op problemen die zich voordoen op de werkvloer. Dit resulteert in het uitwerken van gebruiksvriendelijke ontwerpen met een hoger rendement. Brady wil haar consumenten alleen maar topproducten aanbieden. De uitstekende ontwikkelingscentra zijn wereldwijd gevestigd in Milwaukee (VS), Singapore en Peking waar onderzoek verricht wordt naar nieuwe grondstoffen, coating- en kleefsystemen, snijtechnieken, robotica en software, merkprotectie en ontwikkeling van duurzame en weersbestendige folies.

Ruim aanbod

Het aanbod aan producten is divers maar kwalitatief hoogstaand in verschillende segmenten zoals labels, veiligheidssignalisatie, lockout/tagout, printers en toebehoren, software, datacollectie, etc.

Oog voor detail en expertise

Het merk Brady staat al jaren garant voor bestendigheid, degelijkheid en geloofwaardigheid. Het aanbod scoort uitstekend qua kwalitatieve en geloofwaardige identificatie die voldoet aan de strengste normen. Zoals elke vakman weet is ieder detail doorslaggevend voor een effectief rendement van een bedrijf. Het assortiment van Brady is uitgebreid, gespecialiseerd en biedt een oplossing voor alle identificatie- en veiligheidsproblemen zowel voor labelling van kleine onderdelen als voor de signalisatie van een grote opslagruimte in een bedrijf. Thermische printers, computerprogramma’s, scanners, onderhoudscontracten en opleidingen ter plekke of in de trainingcentra van Brady zelf vormen een volledig en kwalitatief aanbod samen met het uitgebreide netwerk van vertegenwoordigers met hun enorme expertise in oplossingen op maat. De producten van Brady leveren prima prestaties, het personeel bestaat uit experten en de fabrieken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en doorstaan doorlopend de strengste kwaliteitscontroles.

Paspoort

Brady werd opgericht als W.H. Brady Co. (1914) in Eau Claire, Wisconsin. In 1998 veranderde de firmanaam in Brady Corporation. De hoofdzetel is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Wereldwijd heeft Brady vestigingen in Europa, Noord en Zuid Amerika, het Midden-Oosten, Azië , Australië en Afrika. Brady stelt wereldwijd duizenden mensen te werk en is in een twintigtal landen actief. Het levert Brady-producten in meer dan 100 landen via meer dan 4000 leveranciers.