Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Carolus handgereedschap

(2 producten)

Carolus handgereedschap, een professioneel topmerk van Gedore

Carolus maakt onderdeel uit van de Gedore-groep, wat op zich al een aanbeveling is voor professionele kwaliteit. Maar deze Duitse fabrikant van handgereedschap, heeft ook onder eigen vlag een solide reputatie opgebouwd.

Professioneel handgereedschap sinds 1871

Carolus werd in 1871 opgericht door Carl Mesenhöller in Remscheid in het ‘Bergisches Land’. Dankzij de rijke natuurlijke bronnen staat deze streek al sinds de Middeleeuwen bekend als het bolwerk van de Duitse gereedschapsindustrie. Remscheid is tegenwoordig nog steeds dé stad in Duitsland voor gereedschap.

De gebruiker komt op de eerste plaats voor Carolus

Carolus gereedschappen onderscheiden zich vooral door de ergonomische details, die het werken op allerlei manieren prettiger maken. De innovaties van Carolus zijn altijd functioneel, gericht op het gebruiksgemak. Het zijn nuchtere gereedschappen, waarbij het design volledig ten dienste staat van de functionaliteit en de duurzaamheid. Dat maakt dit relatief kleine merk wereldwijd tot de favoriete keus van veeleisende professionals. Door de grote nadruk op ergonomische eigenschappen en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, beschouwen we bij Klium Carolus als één van de toppers in ons assortiment.