Dewalt - best sellers
Kies zelf je bezorger
Top 50 producten
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

4252 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Deze categorie is op dit ogenblik niet beschikbaar.

Comasec

De Comasec International Group (CMIG) brengt een uitgebreid gamma hand- en armbescherming in verschillende materialen (textiel, latex, natuurrubber, synthetische rubber)op de markt. Het volgt de marktontwikkelingen op de voet en speelt zo in op de nieuwste eisen van de industrie. Comasec is een voorbeeld voor het SAP ERP-systeem en biedt innovatieve oplossingen voor op maat gemaakte handbescherming die zowel in de industrie als thuis gebruikt wordt. De belangrijkste eigenschappen van de producten zijn: hoge arbeidsprestaties, grip en comfort.

Onderzoek en ontwikkeling

Om koploper te blijven op de markt van de handprotectie valt CMIG terug op haar kwalitatief , diepgaand en actief onderzoeks- en ontwikkelingsbeleid. Binnen CMIG onderzoekt en ontwikkelt een team voortdurend nieuwe producten en mogelijkheden op vlak van handbescherming. Nieuwe concepten worden aan de realiteit getoetst en in productie gebracht.

Ruim innovatief assortiment aan kwaliteitsproducten

Het fabriceren van synthetische en textielhandschoenen van het merk CMIG verloopt volgens bepaalde procedures die garant staan voor de kwaliteit van de producten en daarbij conform zijn aan de eisen van de gebruikers. Voor de textielhandschoenen worden speciale kwaliteitsgarens gebruikt. Ze hebben een uitstekende snijbestendigheid en bieden bescherming tegen extreme temperaturen. CMIG gebruikt ook veel latex in haar handschoenen wegens de hoge trekweerstand, de grote scheursterkte en de uitstekende chemische weerstand met behoud van soepelheid, comfortabel aanvoelen en vingergevoeligheid. Verder worden butylrubber, neopreen, nitriel, polyurethaan en PVC in diverse diktes en samenstellingen gebruikt omwille van de hoge chemische weerstand tegen producten op basis van olie (bijv. smeervetten) en een betere schuurbestendigheid .

Prima dienstverlening

Om bedrijven gericht te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste handbescherming biedt CMIG een ruim aanbod tools onder de noemer Hand en ArmProtectie (HAP). HAP omvat technische data en applicaties van verschillende producten, het somt de gevaren voor de handen op, het geeft de juiste handschoenen per opdracht aan, het beschrijft mogelijke letsels en een controlelijst voor ongedeerde handen. HAP wordt voortdurend geactualiseerd, verruimd en verbeterd conform resultaten uit enquêtes over opinies, eisen en visies in het werkveld. Bedoeling is om zo een tevreden klantenbestand te creëren. Bestellingen worden vlot uitgevoerd via online orders, leveringen via e-comasec.com en via geïndividualiseerde bevoorrading van de filialen van klanten langs Comabox.

Comasec, onderdeel van Marigold Industrial

De Comasec International Group (CMIG) is een wereldspeler in handbescherming met de merken Comasec en Marigold Industrial als paradepaardjes. CMIG, met hoofdzetel in Gennevilliers bij Parijs, heeft meer dan 1200 werknemers en ISO 9001-2000 en ISO 14001 gecertificeerde fabrieken in vier landen. Hierdoor kan Comasec meer dan 200 miljoen paar handschoenen per jaar produceren. De CMIG-groep gebruikt steeds de beste fabricagetechnieken en grondstoffen. De producten voldoen aan de richtlijnen voor persoonlijke bescherming en zijn conform aan de Europese normen. CMIG produceert de beste HAP-producten om de gezondheid en veiligheid van de consument te verzekeren en werkt hiervoor volgens de hoogste standaarden.