Openstaande vacatures bij Klium

Vacatures Klium

 

PRODUCT INFORMATIE MEDEWERKER(m/v)

Bij Klium hebben we allemaal hetzelfde doel: de meest geliefde webshop zijn voor professionals en doe-het-zelvers. Bij ons vinden klanten alle benodigdheden om veilig te bouwen, verbouwen, herstellen of te onderhouden. Met de inzet van onze fantastische medewerkers, het aanbod van A-merken en onze uitmuntende service, winnen we de harten van veel klanten. Dat vertaalt zich dagelijks in mooie reviews. Maar ook in meerdere awards en onderscheidingen. Zo werd Klium doorheen de jaren meermaals door klanten en vakexperten bekroond met een Becommerce, SafeShops en Thuiswinkel Award. Vorig jaar werden we ook verkozen tot Nederlandse Website van het jaar in de categorie shopping! Om de fundamenten van onze organisatie verder te versterken zijn we snel op zoek naar nieuw talent op onze product data afdeling. Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende job in een inspirerende en professionele werkomgeving? Werk je graag in een sfeervol, jong en dynamisch team waar de klant altijd centraal staat? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

 

Wat is jouw takenpakket?

  • Dankzij jou zal ieder product de juiste informatie bevatten. Een groot deel van je werkdag bestaat uit het verduidelijken van producten met foto's, ean codes, omschrijvingen, producteigenschappen, documenten, ... Dit gebeurt door massa-uploads en product feeds, vaak is het ook gewoon de Excel sheets induiken.
  • Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s om structurele oplossingen te bedenken voor veel voorkomende problemen.
  • Verder word je ook ingezet op de klantendienst, je bent op dat moment het aanspreekpunt voor onze klanten, per live chat, e-mail en social media. Dit is de manier om te weten wat klanten precies verwachten op een product pagina en hoe wij hierop kunnen inspelen als webshop.

 

Jouw profiel

  • Een bachelor diploma op zak hebben is mooi meegenomen, belangrijker nog is je durf, leergierigheid, klantgerichtheid en passie voor e-commerce!
  • Je werkt graag met de PC en hebt affiniteit met IT
  • Je hebt een gevorderde kennis van Excel. Kennis van relationele databanken (Access, SQL) is een pluspunt!
  • Je bent analytisch ingesteld en je kan nauwkeurig en gestructureerd werken
  • Je bent een teamspeler, ondernemend, je weet van aanpakken en durft verder te kijken dan je eigen takenpakket, je denkt graag mee bij het optimaliseren van interne processen om de efficiëntie te verhogen
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt een goede kennis van het Engels

 

Wij bieden:

In deze rol ben je een echte trendwatcher. We nemen je regelmatig mee naar (inter)nationale events. Je leert voortdurend en pijlsnel de kneepjes van het vak. Je komt terecht in een jong, dynamisch en zeer gedreven team actief in de boeiende wereld van e-commerce. Klium maakt deel uit van een stabiel, financieel en gezonde groep. Je kan rekenen op een competitief verloningspakket in lijn met je verantwoordelijkheden. Interesse?

Interesse ?  Bezorg snel je gegevens aan Yannick , onze Recruitment & Training Advisor via [email protected] . Feedback verzekerd