Klium versterkt vertrouwen dankzij Thuiswinkel Waarborg!

Klium is officiëel drager van het Thuiswinkel waarborg label.

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Momenteel zijn er meer dan 2.100 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Thuiswinkel.org bestaat vanaf 2001.

Sinds 2009 verkrijgen alle leden van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkeliers, het Thuiswinkel Waarborg, nadat zij een uitgebreide certificeringstraject hebben doorlopen. Als consument mag je er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de gedragsregels van Thuiswinkel.org.

Alle leden worden elk jaar opnieuw gecertificeerd. Met het Thuiswinkel waarborg kwaliteitslabel laten webwinkels de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. En Klium werkt hier natuurlijk graag aan mee.

Ook Klium is lid van Thuiswinkel waarborg en heeft een kwaliteitslabel gekregen. Klik op hun logo om dit na te kijken op de officiële Thuiswinkel waarborg site. Bekijk hieronder ons officieel Thuiswinkel waarborg certificaat:

Thuiswinkel waarborg Klium