Winnaars SafeShops Awards 2021

Klium beloond met Customer Friendliness Award op SafeShops Awards 2021

Ontzettend trots! Dat zijn we omdat we dit jaar de Safeshops.be Customer Friendliness Award mee naar huis mochten nemen. En dat allemaal dankzij jou!

De SafeShops Awards 2021

SafeShops.be, dé Belgische associatie voor de e-commerce sector, organiseerde voor de vijfde keer de SafeShops Awards. Dit jaar waren 98 Belgische webshops in de running voor een Award in vijf verschillende categorieën. De deelnemers werden ingedeeld volgens grootte: big, medium en small. In het totaal mochten uiteindelijk vijftien Belgische webshops een Award in ontvangst nemen.

Klium sleepte een Customer Friendliness Award in de wacht.

In de categorie small: Unit14; medium: Klium; big; Schoenen Torfs

Online shoppers beslissen

Waarom deze award zo special is voor ons? Omdat jij als klant bepaalt welke webshop er in de bloemetjes gezet wordt.

Maar liefst 4.000 online consumenten vulden een vragenlijst in over hun online winkelervaringen. Zij zorgden ervoor dat wij als winnaar uit de bus kwamen voor de Customer Friendliness Award in de categorie ‘Medium’. We zijn er bijzonder trots op! Er gaat dan ook een bijzonder dankwoordje uit naar onze fantastische klanten, medewerkers, partners en leveranciers.

Deze nieuwe onderscheiding motiveert ons om jou de beste ervaring & service te blijven verlenen. Ook volgend jaar mag je van ons dus vernieuwingen en verbeteringen verwachten. Nieuwe producten en merken, betere informatie, meer keuzevrijheden voor bezorgingen en extra medewerkers op onze klantenservice om jou te ondersteunen.