De uitblinkers afbeelding

Vier met ons mee: 10 jaar Klium 

Dit jaar vieren we een belangrijke mijlpaal: het 10-jarig bestaan van onze webshop, Klium. Al een decennium lang staan wij garant voor sterk vakwerk, geleverd door professionele vakmensen en ervaren doe-het-zelvers. Deze reis van vakmanschap en toewijding willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met onze gedreven medewerkers nodigen we je uit om samen met ons onze 10 jaar Klium te vieren, met onder andere de spannende De Uitblinkers wedstrijd. En vergeet niet onze sociale media kanalen in de gaten te houden voor meer inspirerende (nostalgische) verhalen.

Doe mee en maak kans op €250 shoptegoed!

Ben jij een ware vakmens of een ervaren doe-het-zelver? Jij bent degene die elke klus transformeert tot een meesterwerk. Jij beheerst de kunst van het gebruik van professioneel gereedschap en hebt het talent en inzicht om elke uitdaging in de wereld van (ver)bouwen aan te gaan.

Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw vaardigheden. Hoe zet jij de gereedschappen in die je bij ons aanschaft? Laat ons zien hoe jij aan de slag gaat met de gereedschappen uit onze webshop. Doe mee aan de Uitblinkers wedstrijd en deel foto's of video's van je bouw- of renovatieproject op de Facebook pagina van "De Uitblinkers". Op 17 november 2023 zullen we 10 gelukkige winnaars bekendmaken. Elke winnaar ontvangt een cadeaubon ter waarde van 250 euro, vrij te besteden in de Klium webshop.

De campagne is geldig van 1 september 2023 tot en met 15 november 2023.

Samen met jou willen we de successen van afgelopen 10 jaar vieren en uitkijken naar een toekomst vol nieuwe mogelijkheden. Doe mee, vier met ons mee en maak kans op geweldige prijzen!

Wedstrijdvoorwaarden

Hoe kan je succesvol deelnemen?

De stappen tot deelnemen


  • Creëer een video/foto van je project.
  • Gebruik de hastag "De Uitblinkers" in je post. 
  • Deel de video/foto op onze Facebook-pagina: "De Uitblinkers".
  • En dat tussen de periode van 1.09.2023 en 15.11.2023. 

 

Eenvoudig toch?

 

Doe nu mee!

 


 Afbeelding hoe anderen uitblinken

De stappen tot deelnemen

 #DeUitblinkers

 


 

DE WINNAARS

De winnaars worden via Messenger gecontacteerd.