Contitech aandrijfriemen

(9074 producten)

CONTITECH

De ContiTech Group staat vooral gekend om zijn aandrijfriemen en schokdempers. Het merk Continental staat bij het grote publiek vooral bekend om zijn autobanden, naast andere producten uit rubber en aandrijfriemen. De hoogtechnologische producten en systemen van ContiTech zijn een belangrijke ondersteuning voor de bouwsector, auto-industrie, machinebouw, spoorwegconstructie, mijnbouw, petrochemische industrie, luchtvaart, energiesector, voor grafische technieken etc.

Superieure eigenschappen, kwaliteit en voortdurend in ontwikkeling

De producten van Continental/ContiTech zijn flexibel en thermisch stabiel, slijtvast, milieuvriendelijk, veilig en comfortabel waardoor ze multi-inzetbaar zijn. De bekwaamheid om voor ieder probleem de juiste oplossing te bieden wordt steeds verder uitgewerkt. De expertise van relevante technologieën wordt gebruikt om innovatieve ontwikkelingen en bijstellingen dynamisch, origineel en verfrissend aan te pakken. Aandrijfriemen zorgen voor de transmissie in motoren die steeds sterker worden. Veerkrachtige ophangsystemen in allerhande voertuigen zorgen voor een aangenamer rijgedrag. Terwijl alle soorten vloeistoffen in motoren en werktuigmachines door leidingen van ContiTech vloeien. Het voertuig van de toekomst is gekenmerkt door zijn beweeglijkheid en werd ontwikkeld met innovatieve concepten voor vering, vloeistoftechnologie, drijfwerk en inrichting van ContiTech.

Innovatieve technologische kennis in de rubber- en kunststof sector

ContiTech is een primus wat betreft technologische kennis in de sector van rubber- en kunststof. Tevens ontwikkelt, vernieuwt en fabriceert ContiTech bruikbare bestanddelen, elementen en technieken voor de automobielsector, montage, werktuigbouw, mijnbouw, spoorweg, luchtvaart, grafische technieken en andere belangrijke markten. Voor een soepele ophanging, afdichting, aandrijfmechanisme, dempings- en veringsmechanisme, transportbanden, koppeling en membramen biedt ContiTech in de verschillende industriesectoren de ideale invulling van de voorkomende problemen. Daarvoor doet het beroep op de expertise die het in huis heeft.

Service

ContiTech AG wil wereldwijd aanwezig zijn met zijn producten, zijn uitgebreid netwerk van verdelers en service- en verkoopcentra. Hierbij worden de klassieke en traditionele markten niet verwaarloosd. Dit garandeert een soepele en dynamische dienstverlening. Daarom kan ook de Belgische markt voluit profiteren van de technische knowhow en dienstverlening van ContiTech AG. De onbeperkte mogelijkheden van een technologisch topproduct zoals rubber zijn voor de klanten een inspiratiebron voor hun praktisch gebruik.

Geloofwaardige industriële zakenpartner

De ContiTech Group is een zelfstandig deel van Continental AG met verschillende gespecialiseerde productgroepen. De Continental-Caoutchouc-und Gutta-Percha Compagnie, m.a.w. Continental, werd in 1871 opgericht in Hannover en werd later uitgebreid tot de ContiTech Conveyor Belt Group. ContiTech is gedecentraliseerd en bestaat uit verschillende zelfstandige units, beschikt over de nodige deskundigheid op vlak van ontwikkelings- en materiaalkennis en is een geloofwaardige industriële zakenpartner. Met tientallen fabrieken en een uitgebreid netwerk is Contitech AG wereldwijd aanwezig en daarom ook een ideale partner met een gedreven dynamiek in een industriële wereld die voortdurend in ontwikkeling is.