CRC olie en vetten

(156 producten)

CRC industries: Chemische oplossingen om constant in beweging te blijven

CRC is een toeleverancier van chemische producten die de markt wereldwijd bespeelt. Het produceert en verdeelt een volledig gamma gespecialiseerde chemische producten waaronder smeermiddelen, reinigers, ontvetters, anti corrosiemiddelen, verven, onderhoudsproducten en andere middelen voor specifieke toepassingen in de elektronica- en automobielsector en de industrie in het algemeen. CRC levert wereldwijd producten in veel sectoren van de industrie:

  • In de auto-industrie biedt CRC een ruim aanbod van diverse speciale chemicaliën voor onderdelen zoals: remmen, elektrische systemen, olie systemen, motoren, koelingen, transmissies en aandrijvingen. Het levert ook smeermiddelen, ontvetters, poetsmiddelen en anti corrosie producten .
  • In de sector van de zware machines en de scheepvaart zijn er heel wat buitengewone producten op de markt: olie additieven, speciale oliën, lekstoppers, functionele vloeistoffen etc.
  • Voor gereedschap en apparatuur worden volgende producten aangeprezen: stofverwijderaars, corrosieprotectie voor kleine machines, contactverbeteraars bij professionele elektrische toepassingen, neutralisator van roest en omzetter in een taaie primer.

Taak

De taak van CRC Industries is om aan de noden van de onderhouds- en herstellingsindustrie te voldoen. Door tegemoet te komen aan de behoeften van de klant wordt CRC beschouwd als industriële leider en bereikt het een hoog niveau van rendement en groei wat hen steeds bij de top plaatst qua competitiviteit.

Kwaliteitsbeleid

CRC Industries wil voortdurend de waarde van de producten en de service verbeteren. Hun doel is kwaliteitsproducten af te leveren die aan de eisen van de klant voldoen of ze zelfs overtreffen door de klanten, leveranciers en werknemers steeds correct en eerlijk te behandelen.

Het Kwaliteitsdoelstellingen

  • De tevredenheid van de klanten maximaliseren door innovatieve producten en een uitstekende service te bieden
  • De kost / effectiviteit verzekeren door de productie te verhogen en de afval te reduceren.
  • De systemen handhaven die voldoen aan de statutaire en wettelijke vereisten.
  • De product- en proceskarakteristieken controleren en beheersen om na te gaan of de vereisten worden bereikt.
  • Voortdurend focussen op kwaliteit.

Hun productielocatie is ISO 9001 gecertificeerd. Door het volgen van strikte richtlijnen in alle facetten van onderzoek, ontwikkeling en productie garandeert CRC kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast voldoet het merk aan de strengste milieu- en veiligheidstandaarden.