Dewalt Storage

Dewalt opbergmaterialen

(59 producten)

Duik in het comfort van DeWALT opbergoplossingen – alles wat je nodig hebt om snel en veilig te werken. Netjes opgeborgen en altijd bij de hand. De opbergoplossingen zijn special ontworpen om jouw werk te vereenvoudigen of je nu op een grote werf staat of onderweg bent.

Ontdek de toppers DeWALT TSTAK & TOUGHSYSTEM: licht en mobiel, sterk en veilig! TSTAK, de ideale metgezel voor de professional onderweg, biedt aanpasbare compartimenten en een licht ontwerp voor moeiteloos gereedschapswisselingen. Terwijl TOUGHSYSTEM robuuste bescherming biedt tegen water, stof en schokken. Je vindt beide systemen via onze onderstaande categorie “opbergboxen”.

Neem gerust ook een kijkje bij "gereedschapstassen" met de DeWALT SOFTSTORAGE-oplossingen: compact en gemakkelijk, perfect voor de vakman die altijd onderweg is. Ruim genoeg voor al je gereedschappen en toch eenvoudig te vervoeren. Werk je hoofdzakelijk in de hoogte? Houd dan je gereedschap georganiseerd en altijd binnen handbereik met de extra sterke DeWalt gereedschapsgordels, zodat je geen tijd verliest.

Maak je werkdagen aangenamer en vind de oplossing met één van de slimme opbergsystemen van DeWALT.