Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5479 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Dunlop

(8 producten)

Dunlop laarzen

In de webshop van Klium vind je een ruim assortiment laarzen van Dunlop. De Dunlop-laarzen staan garant voor comfort en kwaliteit en zijn geschikt voor recreatief en professioneel gebruik maar bij de verschillende modellen geven we graag een woordje uitleg. De traditionele Purofort is de bekendste laars. De Purofort biedt ruime bescherming en is geschikt voor verschillende ondergronden. De thermische isolatie zorgt dat ze geschikt zijn tot een temperatuur van -20°C. Het lichte gewicht en een de schokabsorptie zorgt voor een verhoogd comfort. Zoek je laarzen voor nog koudere temperaturen? Bekijk dan de Purofort Thermo+, deze hebben dezelfde eigenschappen als de normale Purofort laarzen maar hebben extra thermische isolatie die ervoor zorgt dat je je comfortabel kunt begeven tot temperaturen van -50°C. Voor warme temperaturen raden we je de Purofort S5 laarzen aan. De laarzen zijn voorzien van een ademende stof die zweten voorkomt. Alle Purofort laarzen zijn gemaakt uit polyurethaan.

In ons aanbod bevinden zich ook de Protomasters en Acifort laarzen. Beide laarzen zijn voorzien van een extra anti-sliplaag wat ze olie resistent maakt. De protomaster heeft naast de stalen tip ook een stalen tussenzool die zorgt voor extra veiligheid. Beide modellen zijn gemaakt uit PVC. Bekijk de productspecificaties voor meer informatie over al onze modellen.

Over Dunlop Protective Footwear

Dunlop heeft meer dan 100 jaar ervaring in de productie van comfortabele, beschermende laarzen. Dunlop vervaardigd hoogkwalitatieve, waterdichte laarzen voor verschillende industrieën. Elk werk heeft ander schoeisel nodig en Dunlop ontwikkelt laarzen speciaal voor elke sector. Of je nu in de landbouw, visserij, bouw, voedselverwerkende industrie, olie gas of mijnbouw werkt, Dunlop heeft laarzen die bij jouw werk passen en je comfort en bescherming bieden.