Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5482 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Duo-fast pneumatisch gereedschap

(10 producten)

DUO-FAST: Bevestigingsmateriaal en –gereedschap voor professioneel gebruik in de bouw

DUO-FAST is hét wereldmerk dat staat voor bevestigingsmateriaal en -gereedschap dat werd ontwikkeld voor professioneel gebruik in de bouwsector. Tot dit gereedschap behoren vastspijkertoestellen en nietmachines met perslucht, manuele nietmachines, tackers én een brede waaier aan origineel bevestigingsmateriaal dat geschikt is voor het huidige en al wat oudere DUO-FAST gereedschap.

Innovatief gereedschap en materiaal

Bevestigingsmateriaal en – gereedschap van het merk DUO-FAST is wereldvermaard omdat het merk zich focust op innovatie, wat steeds een meerwaarde betekent. Steeds opnieuw ontwikkelen DUO-FAST ingenieurs hypermodern gereedschap om het fabriceren gemakkelijker en efficiënter te maken. Dit levert een sterker afgewerkt product op, zonder gebreken. Het merk DUO-FAST heeft als doel het beste gereedschap te bieden en dit steeds verder te verbeteren.

Goede reputatie dankzij de schitterende kwaliteit

De reputatie van de producten die fabrikanten afleveren hangt af van de kwaliteit van het bevestigingsgereedschap en –materiaal. Bij gebruik van materiaal van het merk DUO-FAST zullen de bevestigingen in de loop van de tijd onder alle omstandigheden standhouden.Daarom ontwerpt DUO-FAST steeds beter gereedschap en materiaal om te voldoen aan al de fabricage-eisen, hoe veeleisend ook. Zelfs voor de zwaarste fabricagehandelingen heeft DUO-FAST krachtig, duurzaam en betrouwbaar gereedschap dat speciaal ontworpen is voor zwaar industrieel gebruik.DUO-FAST -verbindingen zijn strak en veilig omdat het materiaal van het merk DUO-FAST:

  • uitgevoerd is in gegalvaniseerd roestvast edelstaal om specifieke toepassingen het best te kunnen realiseren.
  • geoptimaliseerd is om de prestaties van DUO-FAST gereedschap te vergroten
  • beschikbaar is in verschillende lengtes, diktes en puntvormen. Dit om de bevestiging in alle soorten materiaal te maximaliseren.
  • ontworpen is voor een ongeëvenaarde houdkracht en voor vlotte en gemakkelijke inbreng in de moeilijkste oppervlakken zonder te verslappen, buigen of breken.
  • Het DUO-FAST compact, ergonomisch en licht gereedschap zorgt voor een snelle en constante bevestiging.

Toepassingen

Materiaal van DUO-FAST is buitengewoon voor:

  • Vloerbevestigingssystemen: professionele vloerinstallateurs gebruiken vaak het gereedschap van het merk DUO-FAST bij het leggen van vloerbekleding, matten en onderlagen.
  • Industriële toepassingen: deze vereisen krachtig, stevig, duurzaam en betrouwbaar gereedschap en bevestigingsmateriaal en DUO-FAST is hét merk dat gekozen wordt omwille van de hoge kwaliteit van gereedschap en bevestigingsmateriaal voor frezen, woninginrichting, verpakken, stapelen, etc.
  • Dakbedekking, onderlaaginstallatie en gevelbekleding: hier is DUO-FAST ideaal voor krachtig bevestigingsmateriaal voor buiten.
  • Vakwerkbouw: DUO-FAST maakt innovatieve, kwalitatieve en professionele bevestigingssystemen voor vakwerktoepassingen in de woningbouw. Het productaanbod omvat pneumatisch vakwerk spijkertoestellen, gereedschap dat poeder gebruikt en veel bevestigingsmateriaal ontworpen om de productiviteit te verhogen en uitstekende resultaten te boeken.