Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Emma werkschoenen

(77 producten)

Emma werkschoenen bij Klium

Bij Klium vind je een uitgebreid assortiment aan werkschoenen van Emma. Wij hebben zowel hoge als lage modellen in onze voorraad, werkschoenen met verschillende breedte en nog vele andere soorten verschillende veiligheidsschoenen. Je kunt kiezen uit schoenen met verschillende zolen met een hogere of lagere intensiteit van de anti-sliplaag geschikt voor verschillende ondergronden. Hier heb je enkele van de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Veiligheidsklasse: S3, S2, S1, S1P
  • Tussenzool: Roestvast staal, polyurethaan, geweven antipenetratie
  • Inlegzool: antibacterieel Binnenzool: antistatisch, Esd, met versterkte hiel
  • Verschillende soorten binnenvoering
  • Materiaal: Nerfleder, leder Nubuck, Microvezel, Cordura
  • Verschillende kleuren 

Bij Klium vind je bovendien ook stijlvolle Emma schoenen en zelfs een handgesneden, handgestikte luxeschoen voor elke gelegenheid maar dan op een veilige manier.

Over Emma Safety Footwear

In 1931 werd de Nederlandse schoenfabriek Emma opgericht. Van bij het begin lag de focus op veiligheidsschoenen. De eerste werkschoenen moesten bescherming bieden aan de mijnbouwers. Na het sluiten van de mijnen in Nederland gebruikt Emma haar ervaring en kennis op een breder assortiment van werkschoenen aan te bieden. Bij Emma staat veiligheid altijd voorop. Het bedrijf produceert zijn schoenen volgens het VCC principe: Veiligheid, Comfort en Circulariteit. Alles moet 100% veilig zijn, 100% comfort bieden en 100% circulair zijn. Duurzame schoenen die veilig zijn, wie wil dit niet. Emma kiest voor veilige voetbescherming met respect voor het milieu en respect voor haar de arbeidsomstandigheden. Emma richt zich bij de productie van haar schoenen op de bescherming van het milieu en jouw voeten.