Filteren
Verberg filters
Merken
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Festool Nieuwigheden 2023

Festool acties Festool Nieuwigheden

(38 producten)

Maak je klaar voor de toekomst van houtbewerking met de nieuwste productinnovaties van Festool! Til je vakmanschap naar een hoger niveau met innovatieve Festool gereedschappen en accessoires en upgrade vandaag nog je werkplaats met slimme powertools.

Ontdek de allereerste compacte en digitaal aangestuurde accu-tafelcirkelzaag, de Festool CSC SYS 50. Het is een indrukwekkende en unieke tafelzaag met een precisie tot op een tiende van een millimeter. Of ga aan de slag met de gesnoerde Festool TSV 60 met voorrits-functie om aan beide kanten splintervrij tot 60mm diepte te zagen. Ook de Festool Kapex KSC60 afkortzaag is vernieuwd in 2023 met een enorm scala aan toepassingen en accuvermogen voor de hele dag.

Voor superieur boren en schroeven bieden we de Festool CXS en TXS 18V snoerloze boor-/schroefmachines. Voor het krachtigste zaagwerk bij renovaties en sloopwerkzaamheden is er de nieuwste accu-reciprozaag, de Festool RSC 18, een ware all-round krachtpatser die je zal verbazen.

Bij Klium zijn we één van de eersten die de nieuwste Festool-producten rechtstreeks (uit voorraad) kunnen leveren. En ze vliegen de deur uit! Dus wees er snel bij en krijg je voorraadartikel vanaf de volgende dag aan huis.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker