Filteren
Verberg filters
Aangesloten vermogen toestelcontactdoos max.
Afmeting (l x b x h)
Doorstroom max.
Onderdruk max.
Reservoir-/stofzakvolume
Gewicht
Filteroppervlak
Opgenomen vermogen
Leverancier
Selecteer prijs
-


Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

3847Beoordelingen

Klium Bekroond met

Festool stofzuiger actie

(13 producten)

Festool stofzuigers zijn een echt plezier om mee te werken. Ze zijn compact, gering in gewicht maar toch krachtig en doeltreffend in gebruik. 

Dankzij het lage gewicht en de compacte afmetingen transporteer je de stofzuiger gemakkelijk. De stofzuigers zijn bovendien uitgerust met enkele goed doordachte systemen. Het geïntegreerde slangendepot maakt hinderlijke buitenhaken overbodig en beschermt de zuigslang en het netsnoer tegen beschadigingen. Met het flexibile Sys-dock systeem koppel je Systainers, Sortainers en het Sys-toolbox veilig en stabiel aan de stofzuiger. Het transport van de stofzuiger wordt hierdoor eenvoudiger en je creëert er meer orde door. Festool mobiele stofzuigers zijn ook perfect aan te sluiten op Festool elektrisch en persluchtgereedschap. Ze schakelen zelfs automatisch in met de inbedrijfstelling van het gereedschap.

De Festool stofzuigers zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met een verschillend inhoudsreservoir: 10l, 15l, 26 of 36l en in verschillende stofklassen. We hebben ze voor je op deze pagina verzameld. Bij Klium vind je de Festool stofzuigers als interessante voordeelbundels met gratis reinigingsset (*). 

PS Wees er tijdig bij, deze actie is geldig zo lang de voorraad strekt.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

(*)

aanbod geldig zo lang de voorraad strekt.