Gedore

(6326 producten)

Bij Klium vindt u de handgereedschappen, speciale gereedschappen en gereedschappen voor de werkplaatsinrichting van Gedore

GEDORE is een Duits kwaliteitsmerk en heeft het allemaal in huis. Van praktisch en functioneel werkplaatsmeubilair dat tegen een stootje kan tot een gereedschapskoffer, steeksleutel, doppen of bits. Ook speciaal gereedschap van Gedore zoals vijlen, meetapparatuur, fietsgereedschappen en industriële snijgereedschappen vindt u aan de beste prijs bij Klium. Het omvangrijke aanbod uit de Gedore catalogus is ingedeeld in drie hoofdgroepen:

Inrichting van de werkplaats

Handgereedschappen

Speciale gereedschappen

Meer over Gedore

GEDORE maakt sinds 1919 kwalitatief en technisch perfect gereedschap dat tegelijkertijd ook duurzaam en veilig is. Het merk levert een uitgebreid gamma van 18.000 kwaliteitsmaterialen. Deze worden dagelijks gebruikt door professionals uit de sector van de bouw, industrie, auto-industrie, luchtvaart en hernieuwbare energie. Door de grootte van het productportfolio kan GEDORE bovendien voor bijna alle toepassingen het juiste gereedschap leveren.

Gedore stelt hoge eisen bij de keuze van zijn dealers. De goede relatie die Klium met Gedore heeft garandeert een snelle levering en een adequate service bij specifieke vragen, problemen of bij eventuele reparaties.

Kwaliteitswaarborging & Gedore Garantie

GEDORE draagt het kwaliteitslabel “Made in Germany” dat synoniem staat voor prima materialen, een perfect ergonomisch design en innovatieve oplossingen. Materiaalonderzoek garandeert het gebruik van de meest degelijke en robuuste grondstoffen bij de fabricage van het gereedschap. Een grondige analyse van de werkzaamheden stelt GEDORE in staat om veilig en gebruiksvriendelijk gereedschap te ontwikkelen dat ook nog scoort op ergonomisch vlak. Ook het productieproces voldoet aan de strengste normen. Door een zorgvuldige en voortdurende kwaliteitscontrole van het productieproces kan GEDORE de klant een betrouwbaar topproduct aanbieden. De fabrikant is daarnaast nog steeds één van de producenten waar bijna 100% van het gereedschap nog uit eigen huis -‘Made by GEDORE’- komt. Door al deze inspanningen te leveren kan GEDORE aan haar klanten bovendien een levenslange garantie geven op een groot gedeelte van de producten uit het assortiment; mits het gereedschap correct wordt gebruikt.

Onderzoek en ontwikkeling

GEDORE investeert jaarlijks heel wat tijd, geld en toewijding in onderzoek en verdere ontwikkeling van producten. De onderzoekscentra worden bemand door competente technici die door hun jarenlange ervaring en marktkennis weten in welke richting ze het onderzoek en de ontwikkeling moeten sturen om aan de behoeftes in het werkveld te voldoen. Door regelmatige bevraging van het cliënteel kan GEDORE veel voorkomende en recente eisen en vragen per sector in kaart brengen. Op die manier heeft het bedrijf steeds de kennis in huis om een antwoord te geven op technische problemen in de markt.

Uitstekende service

GEDORE is één van de grootste gereedschapsproducenten en is aanwezig in meer dan 70 landen. Daardoor is een wereldwijde dienstverlening mogelijk. GEDORE telt ongeveer 3000 medewerkers. 600 van hen werken in het hoofdkantoor van GEDORE in het Duitse Remscheid. Door het uitgebreide netwerk van vertegenwoordigers, dealers en opslagruimtes is het bedrijf in staat om bestellingen, leveringen of herstellingen snel af te handelen. Een uitmuntende service geldt bij Gedore bovendien als één van de maatstaven voor kwaliteit.