Gedore: specialist in handgereedschap voor professionals

(6317 producten)

De naam Gedore is een afkorting van GEbrüder DOwidat REmscheid. Een naam die teruggaat tot het allereerste begin. Wat nu de Gedore Tool Group is, begon in 1919 in de Duitse stad Remscheid, als een handgereedschapsbedrijf geleid door de broers Otto, Karl en Willi Dowidat. Vandaag de dag is de Gedore Tool Group actief in meer dan 70 landen en een van 's werelds grootste fabrikanten van handgereedschap. Tot de groep behoren merken als Gedore, Ochsenkopf, Metec, Klann, Lösomat en Carolus.

Gedore. Tools for Life.

Gedore. Tools for Life is de slagzin waarmee het merk zich in de markt voor professioneel gereedschap positioneert. Het merk heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een betrouwbare partner voor professionals die hoge eisen stellen aan hun gereedschap. Gedore-producten worden geroemd om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Alle Gedore-producten worden vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen, met als doel gereedschap te leveren dat bestand is tegen de meest veeleisende omstandigheden. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke professionele gereedschapskist.

Gedore gereedschapswagen

In ons Gedore-assortiment vind je een selectie Gedore gereedschapswagens. Deze wagens zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, waardoor ze een betrouwbare oplossing bieden voor het organiseren en vervoeren van je gereedschap. Verschillende laadcapaciteiten en indelingsopties zorgen voor maximale flexibiliteit op de werkplek. De gereedschapswagens van Gedore zijn praktisch ingedeeld en voorzien van allerlei handige opberglades. Met een draagkracht van 400kg zijn Gedore gereedschapswagens geschikt voor het zwaarste professionele gebruik.

Gedore doppensets

Naast de gereedschapswagen bieden we ook een breed scala aan Gedore doppensets aan. Deze sets worden gekenmerkt door hun nauwkeurige maatvoering en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige prestaties te garanderen. Ongeacht de aard van je werk, je vindt een Gedore doppenset die voldoet aan je specifieke behoeften.

Gedore momentsleutel

Voor taken die een precieze draaimoment vereisen, is er de Gedore momentsleutel. Deze momentsleutels zijn ontworpen om een nauwkeurig en betrouwbaar draaimoment te leveren, wat essentieel is voor taken waarbij de juiste aandraaispanning van groot belang is. Ze zijn gemaakt volgens strikte kwaliteitsnormen en zorgen voor een hoge nauwkeurigheid in hun prestaties.

Gedore is specialist in momentsleutels met een hoog koppel. Toepassingen in het hoge koppelbereik stellen bijzondere eisen aan gebruikers en gereedschappen. Gedore Torque Solutions is sinds 1972 de specialist op het gebied van koppeltechniek. De Gedore hoog koppel momentsleutels vinden hun toepassing ondermeer in boutverbindingen in de staalbouw, speciale veiligheidsboutverbindingen, in de industrie, bij het onderhoud van stedelijke voorzieningen of in de energiesector.

Of je nu behoefte hebt aan een duurzame gereedschapswagen, een complete doppenset of een precieze momentsleutel, Gedore heeft het juiste gereedschap voor elke taak.