Filteren
Verberg filters
Merken
Gewicht
Toon meer
Lengte (l l1)
Toon meer
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Promotie pagina

Gedore Promoties

(40 producten)

Gedore levert handgereedschap voor vele sectoren, van automotive tot luchtvaart en alles daartussen. Dat maakt dat hun gereedschap steeds kwalitatief én duurzaam moet zijn.

Bij Klium tref je dagelijks nieuwe promoties van dit Duitse kwaliteitsmerk. Onze kortingen beperken zich niet tot slechts één item of reeks, maar lopen over artikelen van het gehele merk. Of je nu op zoek bent naar het juiste handgereedschap voor een scherp prijs of gereedschapskoffers, werkbanken of kasten om je werkplek in te richten, de kans is groot dat je bij Klium een goede deal uit de wacht kunt slepen. Promotie gemist? Geen paniek, morgen is er weer een kans met een nieuwe schitterende actie.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

De beste acties

Gedore fabriceert praktisch en functioneel werkplaatsgereedschap en meubilair dat tegen een stootje kan, maar ook speciaal gereedschap zoals vijlen, meetapparatuur, carrosseriegereedschap en VDE-gereedschap. Bekijk het gehele aanbod van Gedore bij Klium op de Gedore productpagina. Heel populair zijn ook de sleutelsets (steeksleutels en ringsleutels) en schroevendraaiersets. Op al dit praktische gereedschap vind je bij Klium zeer regelmatig duizelingwekkende kortingen in onze dagelijkse promoties.

Kijk snel op de volgende pagina('s) en bekijk onze beste aanbiedingen van het moment!

Let op: De prijzen worden dagelijks aangepast. Laat het dus niet aan je voorbij gaan en grijp je kans.