Haubold nieten en spijkeren

(143 producten)

Haubold: Specalist in bevestigingstechnieken

Haubold levert een breed gamma niet- en spijkerpistolen en accessoires. Zo maakt Haubold nagelapparaten, stripnageltackers, niettackers, golfkramtackers, coilnailers, trommeltackers, asfalttacker, zinknageltackers en bradtackers, maar ook nagels en spijkers. Door de unieke eigenschappen van de bevestigingsapparaten laat Haubold haar concurrenten ver achter zich. Naast de lichtere apparaten ontwikkelde Haubold ook toestellen voor het zwaardere werk in de bouw- en meubelindustrie.

Kwaliteitsvol gereedschap

Haubold heeft oplossingen in petto waarmee de gebruiker zijn werk perfect kan uitvoeren. Naar de klanten toe betekent dit dat Haubold hen gericht kan ondersteunen met gereedschap dat hoge prestaties levert en met werkmethoden die het beste resultaat geven. Werken met Haubold gereedschap betekent werken met de modernste apparatuur die ontwikkeld werd volgens de nieuwste technieken. Met haar ervaring is Haubold in staat om steeds het beste product op de markt te leveren. Daarvoor geldt voor Haubold maar één begrip: kwaliteit.

Gereedschap in verschillende uitvoeringen

Het Haubold bevestigingsgereedschap is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Als impulsgereedschap of als luchtdruk nagel- en nietpistolen. Zo zijn Haubold toestellen nuttig bij het bekleden van daken met koper- en ander non-ferromateriaal, zinkwerk, het bevestigen van leisteen, eternit dakplaten, isolatiemateriaal, golfkarton op hout- en zinkafwerking. Ook vinden deze toestellen een bijzondere toepassing in de automobielbouw, rijtuigbouw, vliegtuigbouw, containerbouw, montage van garagepoorten, omkadering van zonnepanelen en moduulbouw.