Honeywell valbeveiliging en bescherming

(183 producten)

Honeywell

Honeywell Safety Products staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsvolle producten die de veiligheid van de gebruikers in allerlei industrietakken garanderen. De producten worden gemaakt volgens een geavanceerde technologie en met de nodige aandacht voor comfort en ergonomie. Het gamma is zo uitgebreid dat de gebruiker van top tot teen beschermd is.

Kwaliteit aan een eerlijke prijs

Honeywell staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Het constant streven naar perfectie en vernieuwing is typerend. Honeywell houdt zich actief bezig met het ontwikkelen van systemen, producten en diensten voor automatiserings- en beveiligingsoplossingen in industrie, woningen en gebouwen. Naast producten voor de meet- en regeltechniek ontwikkelt het ook producten voor de luchtvaart, de automobielindustrie, energie opwekkingsystemen en hoogwaardige speciale materialen. Wereldwijd is Honeywell bezig met de grootste uitdagingen van deze tijd: zuiniger omgaan met energie, milieuvriendelijke energiewinning en veiligheid. Het aanpakken van bedreigingen die kunnen voorkomen in bedrijven , gebouwen en in huis vereisen nieuwe inzichten, innovatieve technologieën en een frisse aanpak. Deze worden voortdurend onder de loep genomen in de verschillende onderzoekscentra van Honeywell, die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein maar elkaar onderling aanvullen.

Honeywell is toonaangevend in de ontwikkeling van vooruitstrevende materialen, in de uitwerking van innovatieve procestechnieken en automatisering. Hierdoor kan het superieure producten blijven fabriceren tegen een lage kostprijs en op een milieuvriendelijke manier.

Strenge kwaliteitscontrole

Honeywell wil snel en voordelig leveren zonder dat de producten aan kwaliteit inboeten. Het wil producten aanbieden die voldoen aan de eisen van de consument. Daarom zorgt Honeywell ervoor dat de producten vervaardigd worden volgens de strengste normen. Tijdens het productieproces is er een strenge kwaliteitscontrole van start tot einde. Deze kwaliteitscontrole omvat zowel de in- als de uitstroom van goederen en producten.

Wereldspeler

Honeywell Safety Products hoort tot de Amerikaanse Honeywell groep die gespecialiseerd is in technologie om wereldwijd actuele uitdagingen aan te pakken zoals veiligheid, bescherming en energie. Honeywell heeft meer dan 19000 ingenieurs en wetenschappers in dienst die de kwaliteit, levering, toegevoegde waarde en technologie van elk Honeywell product voortdurend evalueren en verbeteren. Honeywell vind je in Noord en Zuid Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, China en India, Azië en Oceanië.