Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Kärcher, werelwijd marktleider in reinigen

(511 producten)

Kärcher is een Duits familiebedrijf, opgericht op 2 januari 1935 door Alfred Kärcher in Stuttgart. Het bedrijf ging van start als specialist in het ontwerp van industriële verwarmingselementen. Tot 1950 was dit de core business van Kärcher. In 1950 werd de eerste hogedrukreiniger ontwikkeld. Na deze uitvinding switchte het bedrijf van strategie en ging zich toeleggen op reinigingsapparatuur.

Door de innovatieve productontwikkeling en de hoge kwaliteit van de machines is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde markleider op het gebied van reinigingsapparatuur. Er werken meer dan 10.000 mensen bij Kärcher, verspreid over 100 dochterondernemingen in meer dan 160 landen.

Actief op de consumentenmarkt en de professionele markt

Onder het merk Kärcher Home & Garden, levert Kärcher een breed assortiment reinigingsapparatuur - van hogedrukreinigers tot stofzuigers en stoomreinigers - voor privégebruik in en om het huis. De hogedrukreinigers vinden hun particuliere toepassing vooral in het schoonmaken van terrastegels.

Kärcher Professional is de branchenaam voor industriële apparatuur - hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobmachines - die voor verschillende industriële sectoren ingezet kunnen worden. Ze staan garant voor een efficiënte reiniging die daarbij ook nog eens goed is voor het milieu.

Breed assortiment

Het assortiment van Kärcher is even uitgebreid als veelzijdig. De reinigers van de K-serie ( met name de K7 en de K4) zijn een begrip bij gebruikers over de hele wereld. Het Kärcher assortiment wordt doorlopend geactualiseerd en aangepast aan de behoeften van de markt.

Kwaliteit en milieu

De producten uit het Kärcher-gamma blinken uit door een laag energieverbruik, uitstekend rendement en grote efficiëntie. Ze doen hun werk met minder reinigingsmiddelen dan andere reinigingsmachines. Kärcher machines tellen gemiddeld 20% minder onderdelen dan vergelijkbare toestellen van andere merken. Mede hierdoor hebben ze een lange en probleemloze levensduur.

Kärcher reinigingsmiddelen zijn voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen en supplementen, kortom milieuvriendelijk. Hun betere reinigingscapaciteit bij dezelfde hoeveelheid water is kenmerkend voor het merk. Door de degelijke pomptechniek, efficiënte koeling van de motor, keramische zuigers en nog meer innovatieve kenmerken zijn deze hogedrukreinigers de topmachines in hun soort. De hybride technologie van Kärcher maakt de elektrische machines onafhankelijk van de netspanning en vergroot de bewegingsvrijheid van de gebruiker.

Onderzoek en ontwikkeling

Op de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Kärcher werken honderden specialisten aan het vernieuwen van processen en middelen om de efficiëntie van de producten te optimaliseren en de milieubelasting te verminderen. Door de samenwerking met universiteiten en de deelname aan onderzoeksprojecten wordt de basis gelegd voor een voortdurende verbetering van de milieubelasting door reinigingsapparatuur.