Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5404 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Karcher hogedrukreinigers en stofzuigers

(462 producten)

Kärcher

Kärcher is de absolute marktleider op vlak van reinigingssystemen en -producten voor professioneel gebruik in fabrieken/ bedrijven en voor privégebruik. Kärcher steunt op de technische progressie om haar assortiment te actualiseren en aan te passen aan de noden van de gebruiker. Het assortiment is zeer ruim en polyvalent:

Kärcher Home & Garden, een breed assortiment van efficiënte reinigingsapparatuur - van hogedrukreinigers tot stoomreinigers - voor privégebruik in en om het huis.

Kärcher Professional, industriële apparatuur - hogedrukreinigers, stofzuigers of kuismachines die voor verschillende industriële sectoren ingezet kunnen worden – die garant staat voor een zuinige reiniging die daarbij ook nog eens goed is voor het milieu.

Vernieuwing , kwaliteit en capaciteit

De producten uit het Kärcher-gamma blinken uit door hun laag energieverbruik, uitstekend rendement, grote efficiëntie en verbruik van minder reinigingsmiddelen. De toestellen van Kärcher tellen gemiddeld 20% minder onderdelen dan vergelijkbare toestellen van andere merken. Kärcher reinigingsmiddelen zijn voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen en supplementen, kortom milieuvriendelijk. De hogedrukreinigers zijn buitengewoon krachtig en gaan lang mee. Hun betere reinigingscapaciteit bij dezelfde hoeveelheid water is kenmerkend. Door de degelijke pomptechniek, efficiënte koeling van de motor, keramische zuigers en nog meer innovatieve kenmerken zijn deze hogedrukreinigers uitmuntend in hun soort. De hybridetechnologie van Kärcher maakt hun elektrische machines onafhankelijk van de netspanning en vergroot de bewegingsvrijheid van de gebruiker/klant.

Onderzoek & ontwikkeling

Op de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling werken honderden medewerkers aan het bijsturen en vernieuwen van werkingsprocessen en middelen om de efficiëntie van de producten te optimaliseren en de milieubelasting te verminderen. Hierbij worden de meest geavanceerde technieken (op vlak van ontwikkeling, vormgeving en onderzoek) gebruikt om producten, gereedschap en middelen te ontwikkelen en te fabriceren die nog beter scoren op het vlak van efficiëntie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Hierbij spelen de eisen van het werkveld een belangrijke rol. De centrale onderzoeks- en innovatiecel van Kärcher werkt voortdurend aan de verbetering van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe reinigingstechnieken. Door de samenwerking met universiteiten en de deelname aan diverse onderzoeksprojecten wordt de basis gelegd voor een voortdurende verbetering van de milieu-invloeden van de producten van Kärcher. Kärcher werkt er nadrukkelijk aan om verbeterde reinigingscapaciteiten en kortere inwerktijden te verwezenlijken en om nog milieuvriendelijkere concepten te vinden.

Uitgebreid servicenetwerk

Het familiebedrijf Kärcher, met hoofdzetel in Winnenden bij Stuttgart, verkoopt haar producten in 160 landen. Het kan terugvallen op een uitgebreid servicenetwerk van dealers zodat een defect aan een toestel snel verholpen is. Een uitgebreid diagnosesysteem voor onderhoud en reparaties garandeert dat enkel die onderdelen worden vervangen, die ook effectief defect zijn. Kärcher wordt al jaren erkend als een bedrijf dat milieu en innovatie als voornaamste streefdoelen nomineert. Hun aanwezigheid op deze gebieden krijgt voortdurend openbare erkenning door nominaties, prijzen en onderscheidingen, alsook door het verkrijgen van certificaten waarbij aan de strengste normen moet worden voldaan.