Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5422 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Kerstcadeau gereedschap

(110 producten)

De Klium kerstsfeer is er weer!

Het is bijna kerst en dus hoog tijd om de Klium kerstsfeer in huis te halen.

Met onze selectie aan sfeerverlichting is dat geen enkel probleem. Ook de kerstcadeaus mogen zeker niet ontbreken! Bekijk ons uitgekozen kerstassortiment hieronder.

Wie is er niet blij met een lekker warme sweater onder de kerstboom? Of misschien heb je Powertool liefhebbers in de familie? En natuurlijk zijn er ook een reeks van cadeaubonnen in ons assortiment! 

Bekijk ons kerstassortiment nu! 

 

Een handig kerstcadeau voor je klusjesman

De kerstdagen komen er weer aan en je bent op zoek naar een mooi cadeau voor je klusjesman, handige Harry of ondernemende vriend? Uit onderzoek is gebleken dat meer dan een derde van de mannen graag gereedschap als cadeau ontvangt. Waarschijnlijk weet je al precies met welk cadeau je hem of haar deze kerst gaat verrassen. Maar, als je het nog niet weet, dan hebben wij een speciale kerstselectie voor je samengesteld. Met een geschenk voor elk budget.

Powertools, handgereedschappen, veiligheidskledij en ander mooi gereedschap voor de Kerst

De zeer complete tools zijn van topmerken en gemakkelijk in gebruik voor zowel beginnende klussers als professionals. Krachtige machines en slimme tools maken het klussen een stuk lichter én leuker. Koop bij Klium professionele gereedschap waar je echt op kan vertrouwen.

Gereedschap van Klium als ideaal kerstcadeau

Onze kerstselectie bevat cadeaus in alle categorieën, zodat er voor iedereen wat bij zit. Bovendien zijn deze cadeaus altijd goed: iedereen die regelmatig klust zal er blij mee zijn. We hebben voor jou artikelen gekozen voor elk budget, zodat je zelf beslist wat je besteedt.

Bovendien liggen alle producten op voorraad, wat betekent dat ze vanaf de volgende dag al geleverd worden.

De meeste mannen hebben natuurlijk al een garage vol tools, gereedschap en machines. Weet je niet precies wat je man allemaal al heeft? Ga dan zelf van te voren even na als hij uit huis is, wat er ontbreekt of versleten is. Heb je toch nog vragen? Je kan ons bereiken via de Live chat, telefoon (03 74 000 41) of via [email protected]