Kerstcadeau gereedschap

(108 producten)

Eindejaarsales ideaal voor onder de kerstboom of als eindejaarcadeau

Met het nieuwe jaar voor de deur, worden cadeautjes en bedankjes volop uitgedeeld. Grappig, praktisch, leuk, of juist helemaal wat anders.

Kies uit onze ruime selectie werfverlichting om de korte dagen langer te maken. Ga voor een warme trui of andere winterkleding, of geef de ontvanger de vrijheid met een cadeaubon. Bekijk nu alle mogelijkheden en geef die ene powertool-liefhebber het perfecte kerstcadeau!

Een bedankje voor je klusjesman

Verras je toegewijde klusser, tuinman -/vrouw of die ene handige vriend met een welverdiend geschenk van waardering. Wat is er beter dan een cadeau dat zijn vakmanschap erkent? Of het nu een boormachine, meetinstrument of gereedschapset is, wij hebben een speciale selectie samengesteld met geschenken voor elk budget.

Cadeaus voor onder de kerstboom

 Zoek je een leuk, grappig of handig cadeau voor onder de Kerstboom? Ontdek originele en praktische cadeau-ideeën - Festools cirkelzaag pizzasnijder of Makita's koffiemachine - die een glimlach op ieders gezicht toveren.

Een presentje voor jezelf

Maak dit seizoen extra speciaal door jezelf te verwennen met een cadeau. Gereedschappen die je werk naar een hoger niveau tillen of warme en comfortabele winterwerkkleding die je beschermen tegen de koude winterdagen. Verwen jezelf en ga moeiteloos verder met dat ene project.

Gereedschap voor je partner

Onze kerstselectie bevat cadeaus in alle categorieën, perfect voor iedereen die regelmatig met gereedschap werkt. We hebben voor elk budget een selctie samengesteld, zodat je zelf beslist wat je besteedt.

Bovendien liggen alle producten op voorraad, wat betekent dat ze al vanaf de volgende dag worden geleverd.

De meeste werkmannen -en vrouwen hebben natuurlijk al een garage vol tools, gereedschap en machines. Weet je niet precies wat je partner allemaal al heeft of nodig heeft? Ga dan zelf van te voren even na als ze uit huis zijn. Heb je toch nog vragen? Wij helpen je graag om het perfecte geschenk te vinden. Je kan ons bereiken via de Live chat, telefoon (03 74 000 41) of via [email protected]