Top 50 producten
Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

4192 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Deze categorie is op dit ogenblik niet beschikbaar.

Een handig kerstcadeau voor uw klusjesman

De kerstdagen komen er weer aan en u bent op zoek naar een mooi cadeau voor uw klusjesman, handige Harry of ondernemende vriend? Uit onderzoek is gebleken dat meer dan een derde van de mannen graag gereedschap als cadeau ontvangt. Waarschijnlijk weet u al precies met welk cadeau u hem (of haar) deze kerst gaat verrassen. Maar, als u het nog niet weet, dan hebben wij een speciale kerstselectie voor u samengesteld. Met een geschenk voor elk budget.

Schroevendraaiers, boormachines en ander mooi gereedschap voor de Kerst

De zeer complete tools zijn van topmerken en gemakkelijk in gebruik voor zowel beginnende klussers als professionals. Krachtige machines en slimme tools maken het klussen een stuk lichter én leuker. Koop bij Klium professionele gereedschap waar u echt op kan vertrouwen.

Gereedschap van Klium als ideaal kerstcadeau

Onze kerstselectie bevat cadeaus in alle categorieën, zodat er voor iedereen wat bij zit. Bovendien zijn deze cadeaus altijd goed: iedereen die regelmatig klust zal er blij mee zijn. We hebben voor u artikelen gekozen voor elk budget, zodat u zelf beslist wat u besteedt.

Bovendien liggen alle producten op voorraad, wat betekent dat ze de volgende dag al geleverd worden.

De meeste mannen hebben natuurlijk al een garage vol tools, gereedschap en machines. Weet u niet precies wat uw man allemaal al heeft? Ga dan zelf van te voren even na als hij uit huis is, wat er ontbreekt of versleten is. Heb je toch nog vragen? Je kan ons bereiken via de Live chat, telefoon (03 74 000 41) of via [email protected]