Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5369 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Knipex tangen

(1634 producten)

KNIPEX

Knipex is een Duitse producent van handgereedschap die wereldwijd bekend staat om zijn productie van tangen. Knipex heeft zich altijd op één productgroep geconcentreerd. Die staan dan ook bekend om hun kwaliteit en efficiëntie. Voor elke situatie is er een gespecialiseerd product beschikbaar. Vandaag biedt Knipex immers meer dan 100 soorten tangen aan die in meer dan 900 verschillende maten en lengtes verkrijgbaar zijn. Het merk maakt er een erezaak van om het aanbod voortdurend te perfectioneren en innoveren. Daarom onderzoekt een team de oorzaken van mogelijke fouten en tracht het hierop te anticiperen.

Kwalitatief & innoverend gereedschap

Inspelend op de steeds hogere eisen van de vaklui wil Knipex de duurzaamheid, de efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid van zijn gereedschap optimaliseren door in de fabricagetechnologie uitstekende materialen te gebruiken. Knipex produceert kwalitatief hoogstaand materiaal aan een scherpe prijs. Door voortdurend in iedere sector toonaangevende vernieuwingen te ontwikkelen of te perfectioneren, slaagt Knipex er in om in ieder toepassingsgebied het werken met tangen veiliger, sneller en comfortabeler te maken. De volledige productie gebeurt bij Knipex in één van de 4 productiehuizen in Duitsland. Op die manier kan het bedrijf elk detail van het productieproces volgen en waar nodig veranderen om de beste kwaliteit te garanderen. Door alleen in Duitsland te fabriceren volgens de gangbare milieunormen en met door Knipex zelf ontwikkelde en gebouwde machines, kan de firma waardevol vooruitstrevend gereedschap afleveren onder het kwaliteitslabel “Made in Germany”. Dit gebeurt onder voortdurende kwaliteitscontrole tijdens het volledige proces, gaande van het bewerken van ruwe tangonderdelen tot het verpakken van de afgewerkte producten.

Knipex-groep

Knipex is een door de eigenaars geleid familiebedrijf dat werd opgericht door C. Gustav Putsch. Ondertussen in de vierde generatie aan zet . Hoewel Knipex pas in 1942 officieel als merknaam geregistreerd werd, maakt de firma al sinds 1882 kwaliteitsvolle tangen. Knipex was in de beginjaren een smidse die in hoofdzaak tangen voor smeden produceerde. Vandaag is het tangenmerk op wereldniveau een belangrijke speler. De omzet kon in de voorbije 10 jaar verdubbeld worden. 800 medewerkers produceren dagelijks 45000 tangen, die in meer dan 100 landen ter wereld verkocht worden. Bij de KNIPEX-groep horen verschillende bekende Duitse gereedschapfabrikanten: KNIPEX-Werk, Rennsteig Werkzeuge GmbH, Orbis Will GmbH + Co. KG, Will Werkzeuge GmbH & Co. KG . Knipex is sterk gericht op export en is wereldwijd aanwezig door vestigingen in Europa, Noord en Zuid Amerika, Azië, Australië-Oceanië en Afrika. Bij de Knipex-groep werken zo’n 1300 mensen.