Wie tangen zegt, zegt Knipex

(1772 producten)

Knipex is een Duitse producent van handgereedschap die wereldwijd bekend staat om zijn tangen. Knipex heeft zich altijd op één productgroep geconcentreerd. De tangen van dit merk staan dan ook bekend om hun kwaliteit en efficiëntie. Voor elke situatie is er een gespecialiseerd product beschikbaar. Vandaag biedt Knipex meer dan 100 soorten tangen, die in meer dan 900 verschillende maten en lengtes verkrijgbaar zijn. Het merk maakt er een erezaak van om het aanbod voortdurend te perfectioneren en innoveren.

Tangenfabrikant vanaf 1882

Knipex is een door de eigenaars geleid familiebedrijf dat werd opgericht door C. Gustav Putsch. Ondertussen staat de vierde generatie aan het roer. Hoewel Knipex pas in 1942 officieel als merknaam geregistreerd werd, maakt de firma al sinds 1882 tangen. Knipex was in de beginjaren een smidse die in hoofdzaak tangen voor smeden produceerde. Vandaag is het tangenmerk op wereldniveau een belangrijke speler. 800 medewerkers produceren dagelijks zo’n 45.000 tangen, die in meer dan 100 landen ter wereld verkocht worden.

Prestaties en innovatie

Knipex begrijpt dat elke klus uniek is en biedt daarom een buitengewoon breed scala aan gereedschappen aan. Met de nieuwste technologie en constante innovatie, garandeert Knipex een passend gereedschap voor elke toepassing.

Inspelend op de steeds hogere eisen van professionals werkt Knipex er doorlopend aan om de duurzaamheid, de efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid van zijn gereedschap optimaliseren. Door voortdurend in iedere sector toonaangevende vernieuwingen te ontwikkelen of te perfectioneren, slaagt Knipex er in om in ieder toepassingsgebied het werken met tangen veiliger, sneller en comfortabeler te maken.

Een sprekend voorbeeld van de voortdurende innovatie van Knipex is de Knipex Cobra, een reeks van zeer functionele waterpomptangen. Met deze tangen kun je de zwaarste materialen en taken aan.

Made in Germany

De volledige productie gebeurt bij Knipex in één van de 4 productiehuizen in Duitsland. Op die manier kan het bedrijf elk detail van het productieproces sturen en controleren om de beste kwaliteit te garanderen. Door alleen in Duitsland te fabriceren volgens de gangbare milieunormen en met door Knipex zelf ontwikkelde en gebouwde machines, kan de firma kwalitatief gereedschap afleveren onder het kwaliteitslabel “Made in Germany”.

Of je nu op zoek bent naar een Knipex kniptang, een Knipex striptang of een andere specialistische tang, Knipex heeft een betrouwbare oplossing voor elke behoefte.