Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Lamello: Verbinden met karakter

(44 producten)

Al sinds de oprichting van Lamello staat verbinden centraal. Niet zomaar verbinden maar verbinden met karakter. Dat is namelijk het motto van Lamello. Het motto verwijst naar het innovatieve verbindingssysteem met profielgroef en naar de medewerkers die het bedrijf haar uitstraling geven als hoogkwalitatief bedrijf met een topproduct.

Van start gegaan als schrijnwerkerij in 1944, heeft het Zwitserse bedrijf zich in zijn bijna 80-jarige bestaan ontwikkeld tot e een pionier en wereldleider op het gebied van houtverbindingstechnologie. Bij Klium hebben we een breed scala aan Lamello gereedschap voor professionals die de hoogse kwaliteitseisen stellen aan hun verbindingen.

Betrouwbare en nauwkeurige verbindingstechnologie

Als het gaat om houtverbindingen, staat Lamello bovenaan de lijst van specialisten. De Lamello verbindingen bieden niet alleen een stevige grip, maar zijn ook ongelooflijk eenvoudig te installeren met behulp van een Lamello machine. Deze machines zijn ontworpen met de behoeften van de professional in gedachten en helpen het werk te vereenvoudigen.

Lamello is op zijn gebied een bijzonder innoverend bedrijf. De door Lamello ontwikkelde gereedschappen en verbindingstechnologieën zijn het resultaat van nauw overleg met professionals uit het veld. Dit zorgt ervoor dat ieder Lamello gereedschap niet alleen voldoet aan de huidige eisen van vakmensen, maar ook anticiperend is op toekomstige behoeften.

Duurzaam en robuust

Elk stuk Lamello gereedschap wordt getest onder de meest uitdagende omstandigheden om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoge eisen van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu werkt aan een groot bouwproject of gedetailleerd meubilair ontwerpt, je kunt vertrouwen op de levensduur en prestaties van Lamello's assortiment.

Hoewel Lamello vooral bekend staat om haar verbindingstechnologie, biedt het bedrijf ook een reeks andere professionele gereedschappen die zijn ontworpen met dezelfde zorg en aandacht voor detail.

Partner in vakmanschap

Dankzij een nauwe samenwerking met Lamello, kan Klium je de nieuwste producten, innovaties en technologieën aanbieden. In ons assortiment vind je altijd het nieuwste en beste wat Lamello te bieden heeft.