Ledlenser zaklampen en hoofdlampen

(29 producten)

LEDLENSER

LEDLENSER ontwikkelt en produceert geavanceerde zaklampen en hoofdlampen met een hoge lichtopbrengst en een vernuftige bediening. De zaklampen zijn uniek in hun soort omdat ze de lichtbundel regelen met een lens en niet met een reflector. Hierdoor kan deze naar persoonlijke smaak ingesteld worden, zonder hinderlijke kringen en blinde vlekken. Het beeld wordt rustiger en het zicht is veel beter.

Uitgebreid aanbod, vormgeving en vooruitstrevende technologie

In het aanbod van LEDLENSER vind je zaklampen en hoofdlampen voor verschillende doeleinden waardoor het makkelijk is een gepaste LED-lamp te vinden. Wereldwijd worden LEDLENSER zaklampen gebruikt in het leger, door de politie en door hulpdiensten. Ook beveiligingspersoneel, jagers, vissers, sporters en duikers maken er gebruik van. De hoofdlampen van LEDLENSER zijn licht, handig en compact en zorgen voor een handenvrije verlichting die beschikbaar is in alle maten. De LEDLENSER producten vallen op door hun schitterende vormgeving en worden uitgerust met een vooruitstrevende technologie. Dit resulteert in een kwaliteitsvolle lamp waarvan de lichtbundel makkelijk ingesteld kan worden. De LED-lampen van LEDLENSER zijn ontworpen volgens de laatste technologie, hebben een geïntegreerde koeling, kunnen gemakkelijk bediend worden en hebben een ergonomisch design. LEDLENSER maakt deze kwaliteitsproducten in haar eigen hypermoderne productiecentra. Het bedrijf maakt voor de voeding van haar producten gebruik van standaard niet-herlaadbare batterijen en intelligente herlaadbare batterijen met diverse herlaadopties. Voor een vlot en efficiënt gebruik vervolledigen verschillende accessoires dit uitgebreid aanbod.

Sterke kwalitatieve eigenschappen

Door het gebruik van het Advanced Focus System (AFS) is de lichtstraal van LEDLENSER lampen helderder en efficiënter dan die van lampen van andere merken. AFS, een vernuftig optisch systeem dat een lens gebruikt in plaats van een reflector, werd ontwikkeld in het eigen onderzoekscentrum, is wereldwijd gepatenteerd en wordt exclusief gebruikt door LEDLENSER. De zaklampen en hoofdlampen van LEDLENSER zijn bijzonder krachtig maar werken niet op dure zeldzame batterijen. Bij langdurig gebruik van intens licht kan de LED-chip niet overbelast worden, dankzij het toepassen van een vooruitstrevend schemaontwerp en een geïntegreerde koeling. De gebruikte materialen zijn efficiënt, van uitstekende kwaliteit en aangepast aan de soort toepassing. Zo wordt voor de behuizing van werklampen geanodiseerd aluminium gebruikt, terwijl voor de behuizing van lampen - die aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld - polycarbonaat wordt gebruikt. Het super geleidende goud wordt dan weer effectief aangewend bij contacten. Herstelling of vervanging van defecte delen van een LEDLENSER zaklamp gebeurt gemakkelijker, sneller en milieuvriendelijker door de modulaire constructie. Alle zaklampen worden voorzien van Rapid Focus, een ingenieus systeem waarbij de lichtstraal gemakkelijk en snel van de lees- naar de zoekoptie kan switchen met een schuiver die je met één hand bedient. FLOATING CHARGE SYSTEM(FCS) is een oplaadsysteem dat aan de muur kan bevestigd worden en op het net kan aangesloten worden of via een USB-aansluiting met een laptop of op een USB-poort kan verbonden worden. Dit FCS-systeem vergroot het gebruiksgemak van de LEDLENSER zaklampen. LEDLENSER lampen kunnen niet-herlaadbare AA en AAA batterijen gebruiken. Door het gebruik van lithium batterijen wordt de zaklamp lichter en wordt de levensduur van de batterij langer, vooral in koude omstandigheden.

Paspoort

In 1994 werden de eerste LED zaklampen gefabriceerd door Harald en Rainer Opolka in een Duitse garage. Dit betekende het ontstaan van het bedrijf LEDLENSER waarvan de zaklamp van het type V8 een klassieker qua vormgeving en wereldwijd een verkoopshit werd. Het tweemans bedrijfje groeide uit tot een bedrijf met meer dan 1000 werknemers dat produceert in drie productiecentra. Het hoofdkwartier van LEDLENSER bevindt zich in Solingen (Duitsland). De bedrijfsmissie is al jarenlang de emissie, de bundeling en de voeding van het licht. Vele producten van LEDLENSER werden genomineerd met een Award.