Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5458 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Maglite zaklampen

(19 producten)

MAGLITE

Maglite is al jaren dé producent van kwaliteitsvolle staaflampen voor de professionele gebruiker. Het bedrijf staat bekend om zijn toepassingen van superieure kwaliteit die het te danken heeft aan het gebruik van fijne technieken gesteund door vakmanschap en perfectionisme. Maglite zaklampen worden vervaardigd uit degelijk vliegtuigaluminium en zijn weer- en schokbestendig. De staaflantaarns van Maglite gebruiken een sterke lichtbron zoals LED-technologie, halogeen of Krypton waardoor ze beschikken over een grote lichtopbrengst met een lichtbundel die zeer ver reikt. Iedere Maglite-zaklamp of MagCharger is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. De producten van Maglite leveren de beste prestaties die actueel technologisch haalbaar zijn. Kortom, ze zijn de meest degelijke zaklampen ter wereld.

Uitzonderlijke eigenschappen

De staaflampen van Maglite zijn wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, lange levensduur, fysieke stevigheid, hun fenomenale lichtopbrengst, hun grote helderheid, de verre reikwijdte van de lichtbundel, hun gebruiksvriendelijkheid en hun stevige grip. De lichtbundel kan vlot geregeld worden van spot- naar schijnwerperstand en steeds met een enorme lichtopbrengst. De zaklampen van Maglite munten uit door het efficiënte energiegebruik van de lichtbron waardoor de batterijen langer meegaan. Rekening houdend met de beoogde toepassing zijn ze compact, licht en robuust. Bovendien zijn alle staaflampen van Maglite spatwaterdicht en zijn de schakelaars voorzien van een zelfreinigende techniek. Ze vallen op door hun functioneel design. Voor de voeding van de krachtige lichtbron gebruikt de firma klassieke niet-herlaadbare batterijen of het gesofisticeerde Maglite Rechargeable Flashlight System (MagCharger) op basis van de NiMH-technologie. De standaard Maglite zaklampen of staaflantaarns worden steeds geleverd met een reservelampje in de batterij-behuizing.

Uitgebreid assortiment van uitmuntende kwaliteit

Kwaliteit komt bij Maglite op de eerste plaats en daarom is het merk al jarenlang marktleider in het segment van de zaklampen. Het assortiment bestaat uit staaf- en zaklampen van alle afmetingen en voor diverse doeleinden. De kwaliteit van het steeds vernieuwende aanbod is het resultaat van een combinatie van jarenlang onderzoek en de toepassing van hypermoderne precisietechnologie. Deze zaklampen worden gefabriceerd volgens de modernste technieken en met de beste grondstoffen. Ieder product van Maglite draagt het kwaliteitslabel en staat bekend om zijn spitsvondigheid en efficiëntie. Overal ter wereld is Maglite de meest geschikte staaflamp voor professionele gebruikers zoals militairen, brandweer, politieagenten, veiligheidspersoneel, medisch personeel of zorgverleners. Een Maglite is een werktuig waarop iedere gebruiker kan vertrouwen, als het ware de Rolls Royce van de zaklampen.

Paspoort

In 1955 werd Maglite of Mag Instrument Inc opgericht in Ontario, Califonië USA. Van een werkplaats opgestart door één persoon, groeide het snel naar een fabriek met 800 werknemers.