Merken

Er zijn 136 merken.




  • GEDORE

    Het Duitse bedrijf GEDORE maakt al sinds 1919 kwaliteitsgereedschappen voor professionals. Het merk staat garant voor veilige, duurzame en technisch perfecte handgereedschappen.

    GEDORE levert een uitgebreid productgamma aan 4 belangrijke sectoren: de industrie, de auto-industrie, de luchtvaart en de regenereerbare energie. GEDORE is één van de grootste producenten van gereedschappen en zijn aanwezigheid in meer dan 70 landen maakt een wereldwijde dienstverlening mogelijk.

    Het kwaliteitslabel “Made in Germany” is een synoniem voor de beste materialen, een perfect ergonomisch design, innovatieve oplossingen, duurzame, betrouwbare en vooral veilige gereedschappen. Met 18000 kwaliteitsgereedschappen in zijn productenportfolio kan GEDORE voor bijna alle specifieke toepassingen de juiste gereedschappen leveren. En als dat toch niet het geval zou zijn, ontwikkelt GEDORE gereedschappen op maat om al uw technische uitdagingen op te lossen.

    GEDORE is één van de laatste producenten waar bijna 100% van de gereedschappen nog uit eigen huis komt. Het bedrijf investeert jaarlijks heel wat tijd, geld en toewijding in onderzoek en de verdere ontwikkeling van de “Made by GEDORE” producten.

    GEDORE heeft wereldwijd ongeveer 3000 medewerkers en 600 daarvan werken in het hoofdkantoor van GEDORE in het Duitse Remschied.








  • HAVEP

    OVER HAVEP

    HAVEP gaat met jou graag veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Wij bieden je uitstraling, comfort en veiligheid – 100% gepersonaliseerd op maat van je werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen met jou de stap van 150 jaar traditie naar een duurzame toekomst. Bovendien kan heel je bedrijf rekenen op een snelle en flexibele klantenservice en een proactief team dat met je meedenkt. Zo zorgen wij ervoor dat jij je voluit kunt bezighouden met wat voor jou belangrijk is: je werk.Want met HAVEP werk je nooit alleen.

    HAVEP neemt veiligheid serieus. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in gecertificeerde veiligheidskleding. Wij bieden je een uitgebreid assortiment van beschermende kleding volgens de belangrijkste, internationaal erkende normen. Wapen jezelf en je werknemers tegen veelvoorkomende risico’s en onverwachte gevaren op de werkvloer.

     

    VOOR EN DOOR PROFESSIONALS

    Wij zijn uniek in maatwerk en spitsen ons de laatste jaren toe op specials: werkkleding en veiligheidskleding die volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Niet alleen het comfort en gebruiksgemak wordt meegenomen, ook is er veel aandacht voor de esthetische waarde van de kleding en de persoonlijke veiligheid van de toekomstige drager.

     

    ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

    Het moederbedrijf van HAVEP, Koninklijke Van Puijenbroek Textiel, is als een van de eerste textielbedrijven in Nederland deelnemer van Fair Wear Foundation (FWF). FWF streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingproductie. Deelname aan FWF betekent dat Van Puijenbroek Textiel zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in fabrieken waar zij kleding laten produceren. Dit doet Van Puijenbroek Textiel volgens de FWF werkwijze. 
    De belangrijkste spil van de samenwerking is de Gedragscode die door FWF is ontwikkeld. Deelnemende bedrijven onderschrijven deze Gedragscode en zetten zich actief, effectief en planmatig in, om de arbeidsomstandigheden bij hun producenten te controleren en waar nodig duurzaam te verbeteren. FWF controleert of dit daadwerkelijk gebeurt.



  • HONEYWELL

    Honeywell Safety Products brengt de meest gerespecteerde veiligheidsmerken ter wereld samen om in alle industrietakken producten van de hoogste kwaliteit te leveren aan vaklui die de veiligheid van hun werknemers belangrijk vinden. De producten voor persoonlijke bescherming van Honeywell Safety worden gemaakt met geavanceerde technologie en met de nodige aandacht voor comfort en ergonomie. Het gamma is zo uitgebreid dat u van kop tot teen beschermd bent.

    Honeywell Safety Products hoort bij de Amerikaanse Honeywell groep, een internationaal Fortune 100 bedrijf dat gespecialiseerd is in technologie om de huidige uitdagingen op wereldvlak aan te pakken zoals veiligheid, bescherming en energie. Honeywell heeft meer dan 19.000 ingenieurs en wetenschappers in dienst die de kwaliteit, levering, toegevoegde waarde en technologie van elk Honeywell product voortdurend moeten verbeteren. Het bedrijf wil sneller en goedkoper leveren en toch producten van wereldklasse blijven aanbieden.

    De toegevoegde waarde voor de klant en de veiligheid van de gebruikers staat daarbij altijd centraal.