Merken

Er zijn 136 merken.







  • SIOEN

    Sioen Industries is marktleider in gecoat technisch textiel, een specialist in hoogwaardige technische kledij en een belangrijke speler in de verwerking van technisch textiel.

    De beursgenoteerde groep houdt zich bezig met zeer diverse activiteiten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijn chemicaliën en verwerking van technisch textiel.

    Alle bedrijven uit de Sioen-groep hebben als kernwaarden integriteit, rechtvaardigheid, eerlijkheid en respect. Zo ook Sioen Apparel, een internationale leverancier van beschermkleding op maat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en 47 jaar ervaring.

    De beschermkleding van Sioen Apparel is comfortabel, elegant en technisch perfect en voldoet steeds aan alle wettelijke vereisten en technische voorschriften. Sioen Apparel investeert voortdurend in de nieuwste technologieën om zo aan de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen voldoen.  

    Het Sioen gamma beschermt u werkelijk van kop top teen: ondergoed, T-shirts en polo's, fleeces, bodywarmers, jassen en broeken behoren tot het productassortiment.

    Sioen Apparel levert ook technische nicheproducten zoals brandweerkledij, drijfpakken en reddingsvesten, bosbouwkledij, kogel- en steekwerende vesten, bedrijfskledij en sportkledij.


  • SKF

    De SKF Group, opgericht in 1907, is een wereldwijde leverancier van lagers, dichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten zoals technische ondersteuning, onderhoud, technisch advies en opleiding.

    Vandaag is SKF in meer dan 130 landen aanwezig met meer dan 100 productie- en verkoopseenheden die ondersteund worden door 15000 distributeurs. SKF biedt zijn producten nu ook online te koop aan de en de groep kan rekenen op en zeer efficiënt wereldwijd distributiesysteem.

    Door zijn jarenlange ervaring in verschillende productsegmenten kan SKF diensten aanbieden die op de specifieke behoeften van één van zijn 40 klantensegmenten afgestemd zijn. Zo help SKF het rendement te verbeteren, energieverbruik en de totale kosten te verlagen en toch een toegevoegde waarde voor SKF te garaderen.

    SKF is vooral bekend om zijn lagers van zeer hoge kwaliteit. De SKF Group besteedt veel aandacht aan Research & Development en dat vormt regelmatig de basis voor nieuwe standaarden, producten en innovatieve oplossingen in de wereld van de lagers.


  • SMC

    De SMC Corporation is met productiefaciliteiten in 27 landen en verkooppunten in 67 landen de wereldleider op vlak van pneumatiek en de grootste leverancier van pneumatische componenten ter wereld.

    SMC Pneumatics heeft 11.000 producten die in 630.000 uitvoeringen geleverd kunnen worden.

    De laatste twintig jaar is men in de industrie steeds meer oplossingen gaan gebruiken gebaseerd op pneumatiek. Pneumatische apparatuur is gemakkelijk te gebruiken, niet vervuilend, veilig en relatief stil, helpt bedrijven energie te besparen en is zacht voor het milieu.  

    SMC werkt samen met zijn klanten aan complete automatiseringsoplossingen die elke beweging met de grootste nauwkeurigheid en precisie uitvoeren. De pneumatische besturingsapparaten van SMC staan bekend om hun goede prestaties, uitstekende kwaliteit aan de juiste prijs en een snelle levering.

    SMC investeert heel wat tijd, geld en energie aan onderzoek en ontwikkeling om de mogelijke toepassingen van pneumatische besturingsapparatuur verder te onderzoeken en een steeds grotere toegevoegde waarde te kunnen meegeven. Het merk voldoet daarnaast aan de meest strikte regels in verband met kwaliteit en prestaties.


  • SNICKERS WORKWEAR

    In 1975 had Matti Viio, een Zweeds electricien, er genoeg van om werkkledij van ondermaatse kwaliteit te dragen. Hij had herhaaldelijk om aangepaste kledij gevraagd maar zijn werkgever had geen oren naar zijn wensen. Viio begon dan maar zelf de kledij te ontwerpen die hij nodig had om zijn werk op een efficiënte en veilige manier uit te voeren, en zo werd Snickers Workwear geboren.

    Snickers Workwear maakt revolutionaire werkkledij die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van de hardwerkende vakman die meer veiligheid, bescherming en functionaliteit nodig heeft.

    Vandaag is Snickers Workwear het bekendste Europese merk van de Hultafors Group AB, een groep kwaliteitsmerken voor de vakman. De betrouwbare werkkledij van Snickers Workwear wordt door meer dan 7000 dealers in meer dan 20 Europese landen verkocht. Snickers wil de markt van de werkkledij wil blijven vernieuwen om zo de werkdagen van zijn klanten makkelijker, veiliger en productiever te maken.





  • SPC

    SPC, of de Sorbent Products Company, is een Amerikaanse fabrikant van adsorptiematerialen uit polypropyleen.

    Het bedrijf werd in 1977 in de Verenigde Staten opgericht en levert nu wereldwijd aan klanten in meer dan 55 landen. SPC produceert zijn adsorptiematerialen in de Verenigde Staten, België en China.

    De producten van SPC worden vooral gebruikt in de industrie en bij de omgang met chemische producten, maar bijvoorbeeld ook voor de schoonmaak bij olielekken om zo de schade aan het milieu te beperken. 

    SPC maakt sinds 2007 deel uit van de Brady Corporation die het bedrijf internationale slagkracht en een financiële injectie heeft gegeven. SPC investeert nu volop in nieuwe infrastructuur, nieuwe producten en nieuwe technologie.




  • STANLEY

    In 2010 ontstond Stanley Black & Decker, een samenwerking tussen twee gereedschapsmerken met de nodige vakkennis en een jarenlange reputatie in de markt. Ook nu blijven blijven beide merken hun expertise aanwenden om de industrie, de eindgebruiker en de professional kwaliteitsgereedschappen te leveren met een groot gebruiksgemak.

    Het merk Stanley ontstond in 1843, toen Frederick Stanley in Connecticut een kleine winkel opende om gereedschappen uit ijzer te verkopen. Zijn aandacht voor kwaliteit, innovatie en voortdurende verbetering is ook vandaag nog waar het merk Stanley voor staat. Elke eindgebruiker kent Stanley vooral van de handige breekmessen, maar het merk heeft nog zo veel meer in zijn mars.

     

    De handgereedschappen van Stanley zijn gekend voor hun uitzonderlijke kwaliteit. Aan die reputatie wordt hard gewerkt: om de kwaliteit te garanderen worden de producten van Stanley voortdurend getest en wordt hun ontwerp regelmatig aangepast.

     


  • STOKO

    STOKO Skin Care is een Europese leider op het vlak van huidverzorging, -becherming en –reiniging voor werkgerelateerde huidproblemen. STOKO Skin Care is een productlijn van Evonik Industries AG, een internationale groep uit Duitsland die via de juiste producten oplossingen wil aanbieden voor de huidige trends in de industrie: van energiebesparing, over gezondheid en welzijn tot globalisering. Evonik Industries zorgt voor een internationaal verkoopsnetwerk voor de producten van STOKO Skin Care.

    De producten van STOKO zijn allemaal perfect op de huid afgestemd, zeer effectief en hebben een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

    In 1935 bracht STOKO de eerste zeepvrije huidreiniger op de markt. Zo maakte STOKO het toen al mogelijk om de huid op de werkvloer met de nodige zachtheid te reinigen. Vandaag staat het merk garant voor een gereinigde, verzorgde huid in elke werkgerelateerde situatie.

    STOKO Skin Care heeft ongeveer 220 mensen in dienst en produceert 50 verschillende producten in Duitsland en de Verenigde Staten.