Filteren
Verberg filters
Merken
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Metabo LiHD

Metabo LiHD

(12 producten)

De krachtigste accumachines in de markt, 100% uitwisselbare accusystemen en 3 jaar Full Service exclusief bij Klium

Dat zijn kort samengevat de voordelen van Metabo LiHD machines bij Klium. De 4.0 Ah, 5.5 Ah, 8.0 Ah en 10.0 Ah Metabo machines leveren topprestaties zonder snoer. Prestaties die tot nu toe alleen aan gesnoerde machines voorbehouden waren. Zeg gerust ook vaarwel tegen een overvloed aan verschillende accu’s en laders, want de accu-systemen zijn onderling uitwisselbaar.  En als kers op de taart geniet je 3 jaar lang van de Metabo Full Service na de registratie van je aankoop. Een service waar je enkel bij Klium, als geprefereerde LiHD partner, van geniet. Je profiteert van 3 jaar gratis slijtagereparaties op Metabo accu-machines en 3 jaar garantie op de Metabo accu's. Lees verder.  

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

 

Logo Metabo LiHD Technologie
s’ Werelds krachtigste accu-technologie!
Bereik ‘ultieme onafhankelijkheid op de bouwplaats met Metabo’s LiHD accu-technologie! Ervaar maximale vrijheid bij het schroeven, boren, zagen, slijpen en doorslijpen, op een bouwplaats waar kabels overbodig zullen zijn.  Metabo LiHD staat voor volledig nieuw ontworpen accu-packs met hoog-rendementscellen die zorgen voor max. 67 procent meer vermogen. Metabo dekt met de nieuwe LiHD technologie als enige producent wereldwijd de totale prestatiebandbreedte af – van 400 tot 3.200 Watt – van standaard machines tot unieke systeemoplossingen. De nieuwe LiHD accu-packs zijn er met 4.0 Ah, 5.5 Ah, 8.0 Ah en 10.0 Ah. Toepassingen die tot nu toe alleen aan zeer sterke machines op stroom voorbehouden waren, zijn nu zonder snoer mogelijk. 
Dit presteren LiHD accu-packs:
  • 35 minuten onder volle belasting slopen (accu-combihamer KHA 36-18 LTX met 2x LiHD 8.0 Ah)
  • 100 schroeven met Ø 8 x 450 mm lengte in hout indraaien (accu-slagschroevendraaier SSW 18 LTX 600 met LiHD 8.0 Ah)
  • Uitsparingen bij een T-drager in 3 minuten (haakse accu-slijper WB 36-18 LTX 230 met 2x LiHD 8.0 Ah)

 

Logo Metabo 100% Uitwisselbare accu's
Accu-systemen, 100% uitwisselbaar. Vanzelfsprekend.
Het belangrijkste voordeel voor jou: de grenzeloze uitwisselbaarheid! Sinds 2009 passen accu-packs van iedere generatie op alle Metabo accu-machines van hun Volt-klasse en is iedere Metabo-lader geschikt voor het opladen van alle accu-packs van het desbetreffende formaat en dat blijft ook morgen zo. Zo ben je met Metabo ook klaar voor de toekomst. 

 

Metabo Full Service, 3 jaar geen herstelkosten bij jouw LiHD Partner Klium  
Full Service bij de door Metabo geselecteerde LiHD Partner.
Klium werd door Metabo verkozen tot bevoorrecht LiHD Partner. Bij een LiHD Partner ben je verzekerd van een uitgebreid accu-productassortiment en ontvang je advies van gekwalificeerde vakmensen. Je profiteert ook van exclusieve actie-aanbiedingen. Met Metabo Full Service krijg je 3 jaar garantie op de accu ongeacht het aantal laadcycli. Bovendien zijn er 3 jaar lang geen herstelkosten mocht jouw nieuwe Metabo onverhoopt een defect hebben.