Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5478 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Molykote smeermiddelen

(118 producten)

MOLYKOTE

Molykote brengt één van de meest uitgebreide productgamma’s van smeermiddelen voor industriële toepassing op de markt . De innovatieve en energiebesparende smeermiddelen van Molykote worden door internationale experts erkend en vertrouwd omdat het bedrijf al 60 jaar ervaring kan voorleggen.

Hoogstaande kwalitatieve eigenschappen

De befaamde onderzoekslabo’s van Molykote zorgen ervoor dat smeermiddelen vervaardigd worden volgens de meest moderne technieken, waardoor over heel de wereld de beste middelen voor assemblage, herstelling en mechanisch onderhoud ter beschikking zijn. In vergelijking met applicaties die met conventionele oliën en vetten worden gesmeerd, verminderen de Molykote® hoogwaardige smeermiddelen wrijving en slijtage, verlengen ze de smeerintervallen en verminderen de onderhoudskosten en kosten voor het vervangen van reservedelen. Hoewel geformuleerd om weerstand te bieden tegen zware belasting, vuil, stof, milieu met chemische stoffen, extreme temperaturen en omwentelings-snelheden zijn de Molykote smeermiddelen eveneens ideaal voor de smering in normale omstandigheden. De superieure producttechnologie voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen en zorgt voor constante hoogwaardige kwaliteit . De productie van de smeermiddelen voldoet aan de ISO 9001-norm.

Polyvalent aanbod

Altijd en overal - zelfs in de meest moeilijke omstandigheden en bij uiterste temperatuurwaarden - heeft Molykote een smeermiddel beschikbaar. Het merk biedt de keuze uit zes soorten smeermiddelen, ieder met diverse composities en eigenschappen die hen inzetbaar maken voor welbepaalde toepassingen: pasta’s, vetten, optimale industriële oliën, coatings en dispersies. Voor exclusieve eigenschappen zoals corrosiebescherming, drukbestendigheid, betrouwbare aanhechting en extreme temperatuurbestendigheid heeft Molykote spuitbussen, vloeistoffen en poeders ter beschikking.

Service

Vandaag bedient Molykote klanten in de VS, Duitsland, Japan, Indië en de rest van de wereld. Het merk is er trots op dat de smeermiddelen wereldwijd erkend worden als producten van uitstekende kwaliteit die een oplossing kunnen bieden voor elk probleem. Al bijna 60 jaar rekenen werktuigkundigen, onderhoudspersoneel en techniekers van over de hele wereld op de producten en ervaring van Molykote. Verkoopsassistenten met kennis van zaken helpen de klanten in meer dan 3000 verkoopkantoren bij het kiezen van het geschikte smeermiddel voor specifiek onderhoud. De Molykote producten zijn wereldwijd ter beschikking via verkooppunten en dealers. De korte levertijden van de producten maken hen tot kwaliteitsleverancier. Het technisch team van experts, verdelers en raadgevers stelt haar klanten adequate oplossingen voor hun smeerproblemen voor. Opleidingen en trainingssessies worden georganiseerd om het technisch personeel van klanten en distributeurs de nieuwste smeertechnieken bij te brengen.

De firma

De smeermiddelen van Molykote werden voor het eerst verkocht in 1948 als ‘de meest zuivere molybdeendisulfide’, een fijn poederig droog smeermiddel gebaseerd op een gladde metaalerts die al in de 18de eeuw ontdekt werd. In 1960 werd de productie van smeermiddelen overgenomen door Dow Corning, die het merk internationale bekendheid gaf en smeermiddelen op basis van siliconen aan het productgamma toevoegde. Dow Corning (Michigan, VS) is een internationale leider in siliconen, technologie op basis van siliconen en innovatie. Het verdeelt meer dan 7000 producten en diensten die de veilige behandeling van chemische producten moeten bevorderen.