Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5455 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Motip lak

(229 producten)

Motip bij Klium

​Motip spuitbussen en sprays bij Klium. Dat is een aanbod van hoogwaardige lakken, remmenreinigers en siliconensprays. Producten die gebruikt worden voor toepassingen in de automotive, industrie of de doe-het-zelf (decoratief).

In de Klium shop helpen de filters aan de zijkant van de categoriepagina’s verder met uw zoekopdracht voor bepaalde kleuren of voor een bepaalde inhoud. De voorraad aan Motip spuitbussen bij Klium is groot. Ziet u toch een bepaalde Motip lak of spray die we niet op voorraad hebben? Neem dan eventueel contact op met de Klium klantendienst. We gaan dan bij de leverancier voor u na wat de mogelijkheden zijn voor de leveringstermijn. Bijkomende informatie over de fabrikant leest u hieronder verder.

Over de fabrikant

MoTip is één van de merken van de MoTip Dupli Group. Deze fabrikant is marktleider en expert in de ontwikkeling, de productie en de distributie van spuitbussen en lakstiften. Maar ook plamuren, kwastblikken, flacons en triggers behoren tot het aanbod. Het grote aanbod spuitbussen voor verschillende toepassingen is de grote troef van MoTip: van hoogwaardige autolak of remreinigers voor de auto-industrie tot siliconenspray voor de industriële markt of de doe-het-zelver. Bij MoTip vind je het allemaal.

Voor iedere toepassing de beste spray

In de automobielsector biedt MoTipDupli verschillende producten aan die een oplossing bieden bij onderhoud, herstelling en tuning van voertuigen. Het merk heeft ook diverse onderhouds- en herstellingsproducten voor fietsen op de markt. In het segment decoratie is er een ruim assortiment decoratielakken voor zowel interieur als exterieur gebruik. Voor het opfrissen van allerhande voorwerpen is er een groot kleurenpallet ter beschikking. Zowel voor decoratie als voor functionele toepassingen zijn er fluorescerende lakken. Terwijl het aanbod vervolledigd wordt met effectlakken, hittebestendige lakken en lakken voor het retoucheren van kleine schade aan witte voorwerpen. Voor industriële toepassingen heeft MoTip Dupli een hele waaier sprays op de markt voor het smeren, beschermen, monteren, reinigen en in het bijzonder voor het gebruik in ruimtes die risico lopen op ontbranding. Ook zijn er middelen voor gebruik in de voedingssector beschikbaar.

Onderzoek, ontwikkeling en kwaliteit

De onderzoekscel ontwikkelt voortdurend specifieke onderhoudsproducten die afgestemd zijn op de individuele marktsegmenten en dit in samenwerking en samenspraak met het werkveld. MoTip staat voor vernieuwing, degelijkheid en biedt voor ieder probleem een adequaat middel. Door hun uitgebreide expertise en kennis zijn zij de specialisten in de ontwikkeling, fabricage en verdeling van spuitbussen en lakproducten, plamuurmiddelen etc. Het succes van MoTib is te danken aan hun modern fabricageapparaat, hun uitstekende Research & Development-afdeling, de soepele implantatie van nieuw ontwikkelde producten in het productieproces, hun vlotte distributie over gans Europa en hun meer dan uitstekende stockbeheer en logistiek.

Paspoort

Moti Dupli Group is ontstaan in 1998 na een succesvolle fusie van Vogelsang AG (Zwitserland), MoTip B.V.(Nederland) en VoMo Corporation. De drie productie-eenheden van MoTip Dupli maken jaarlijks meer dan 80 miljoen spuitbussen die in twaalf landen in Europa verdeeld en verkocht worden via een uitgebreid distributienetwerk. Andere merken van de MoTip Dupli Group zijn DUPLI-Color, presto en ColorMatic.