Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Norton slijp- en schuurmiddelen

(1852 producten)

NORTON

Norton is de primus in de wereld van de slijpproducten en het belangrijkste merk van Saint-Gobain Abrasives, de enige internationale producent van schuurmiddelen die de drie belangrijkste soorten aanbiedt: gelamelleerde schuurmiddelen, gecoate schuurmiddelen en producten die diamant bevatten. Het merk staat bekend voor zijn innovatief design, goede kwaliteit en uitstekende prestaties. Norton heeft een volledig aanbod van hoogstaande slijpproducten op de markt die speciaal ontwikkeld werden om uitzonderlijk te presteren bij iedere slijpopdracht in marktsegmenten zoals industrie, scheepsbouw, engineering en de automobielsector. Ook de doe-het-zelver maakt graag gebruik van het Norton-aanbod.

Uitgebreid aanbod kwaliteitsproducten

Ondanks de goede reputatie van Norton-producten blijft het merk inzetten op het ontwikkelen van nieuwe technologische producten die een oplossing bieden voor industriële slijpproblemen. Deze ontwikkeling is te danken aan de voortdurende investering in Research en Development. Het constant op de markt brengen van nieuwe producten is een gevolg van de sterke wil tot vernieuwen en dit om de procesefficiëntie bij de gebruiker te optimaliseren. Hierdoor levert Norton het grootste aanbod van slijp- en schuurproducten in Europa. Innovatieve kwalitatieve slijpoplossingen worden toegepast in de industrie- en technieksector. Door gebruik te maken van de nieuwste schuur- en slijptechnieken kan Norton een speciaal gamma producten aanbieden zodat zelfs de doe-het-zelver zonder ervaring uitstekende resultaten kan bekomen. De schuur- en slijpproducten worden ontworpen en geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen en om maximale individuele veiligheid en gebruiksgemak te kunnen bereiken. Alle producten voldoen aan de Europese normen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Om aan de noden van de potentiële gebruiker tegemoet te komen, wil Saint-Gobain Abrasives een assortiment producten van befaamde merken samenstellen die elk hun eigen kenmerken hebben. De belangrijkste merken zijn Norton, Flexovit & Winter, allemaal zeer gerenommeerde merken die gekend zijn voor hun innovatief design, goede kwaliteit en uitstekende prestaties.

Internationaal netwerk

Saint-Gobain is een Franse multinational die wereldwijd actief is als producent en verdeler van hoogstaande technologische materialen. Met vestigingen in 64 landen en met zo’n 190000 werknemers in dienst is Saint-Gobain een belangrijke marktspeler. De serie ERP- en kwaliteitsmanagementsystemen waarover Saint-Gobain Abrasives beschikt, helpen om de leidende marktpositie te consolideren en om support te bieden aan technologische en vernieuwende productoplossingen. Iedere fase in het logistieke scenario wordt voortdurend verbeterd door deze processen te volgen en door implementatie van aan de realiteit geteste nieuwe procedures. Saint-Gobain Abrasives is actief betrokken bij FEPA (Federation of European Producers of Abrasives) en OSA (Organisation for Safety of Abrasives). Al hun producten worden volgens de meest strikte Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen ontworpen zodat de gebruikers ze veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Om de producten in perfecte staat te kunnen leveren, is Saint-Gobain Abrasives ook op zoek naar betere verpakkingsmogelijkheden en manieren om haar voetafdruk op het milieu te minimaliseren.