Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Oilsafe vaten en kannen

(10 producten)

Oil Safe: Een goede smeermethode door het gebruik van de juiste producten.

Als het gaat om smering, dan hebben de opslag- en schenkkannen van Oil Safe zich het afgelopen decennium geprofileerd als uiterst degelijk en relevant. Deze kannen staan borg voor een correct transport van opslag tot het punt dat er moet gesmeerd worden.

Innovatief, bruikbaar en degelijk

De Oil Safe producten zijn gebruiksvriendelijk, hebben een lange levensduur en zijn makkelijk te gebruiken voor verschillende toepassingen. Ze maken de smering gemakkelijker, sneller en veiliger.

Kosten besparen dankzij innovatie

Bedrijven die veel werken met oliegesmeerde machines kunnen hun smeermethode verbeteren door het gebruik van Oil Safe producten, waardoor hoge kosten vermeden worden. Het resultaat van jarenlang onderzoek naar de invloed van smeeromstandigheden en vervuiling van het smeermiddel in lagers heeft aangetoond dat de slechte werking voor de helft veroorzaakt wordt door ongeschikte smeeromstandigheden. Hiervan is een deel veroorzaakt door niet voldoende smering en een deel door de verontreiniging van het smeermiddel.

  • De niet voldoende smering kan het gevolg zijn van het gebruik van te weinig, te veel of verkeerd smeermiddel, vervuild smeermiddel of een mengsel van smeermiddelen. Dit kan verholpen worden door een betere smeermethode, door het gebruik van filters en oliekannen met afsluitbare schenktuit en gekleurde deksels.
  • De vervuiling komt voor door slechte of beschadigde afdichtingen of door het slecht overbrengen van de smeerproducten. Dit kan voorkomen worden door het gebruik van de standaard pomp of de premium pomp van Oil Safe, alsook door het gebruik van deksels met korte of lange tuit. Oil Safe deksels zijn in verschillende, opvallende kleuren verkrijgbaar. Door middel van deksels en labels krijgen de vaten een kleurcode waardoor verkeerd gebruik van smeermiddelen voorkomen wordt.

Specialist met een duidelijke productlijn

Oil Safe is een gespecialiseerd bedrijf met een duidelijk omschreven productlijn dat blijft innoveren op vlak van smering en gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers wereldwijd hebben vertrouwen in de producten van Oil Safe en dat aanbod gaat verder dan enkel opslag- en schenkkannen. Omdat Oil Safe de specialist ter zake is, kan de gebruiker van die ervaring gebruikmaken en deskundig advies inwinnen bij de Oil Safe experts. Ook voor uitgebreid informatiemateriaal is de klant bij Oil Safe aan het juiste adres.