Pferd

Pferd vijlen en slijpen

(7223 producten)

PFERD: Slijpen, vijlen en frezen met topproducten

Pferd, het bedrijf dat naam en faam verwierf met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van werktuigen voor oppervlaktebewerking en voor het doorzagen van materialen. Initieel fabrikant – maar dankzij voordurende innovatie – geëvolueerd tot één van de belangrijke spelers in de werktuigindustrie. De vakman herkent kracht, soliditeit en degelijkheid in het product van Pferd.

Kwaliteit, kracht en doeltreffendheid

Pferd staat voor kwaliteit, kracht en doeltreffendheid. Door het uitgebreide productengamma biedt het merk voor ieder probleem een oplossing die up-to-date en spaarzaam is. Uitstekende resultaten en doeltreffendheid zijn het gevolg van de ruime ervaring en de eigentijdse wijze van fabricage. Door het fabricageproces in de ultramoderne fabrieken wereldwijd nauwgezet te controleren via zelf ontworpen en gebouwde machines kan een hoge kwaliteit gegarandeerd worden die inspeelt op de eisen van de gebruiker. Deze hoge kwaliteit garandeert ook bestendig en veilig werk. De beste oplossing voor allerlei toepassingen voor oppervlaktebewerking en voor het doorzagen van materiaal wordt door Pferd aangeboden door een optimale mix van kwaliteitswerktuigen, apparatuur en particuliere aanwijzingen.

Onderzoek en ontwerp

De onderzoeksafdeling van de firma werkt de basiscomponenten voor hun kwaliteitsvolle producten uit. Hierbij spelen naast kwaliteit ook arbeidsbescherming, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid een grote rol.

Aandacht voor het milieu

Kwaliteit, arbeidsveiligheid, lichamelijk welzijn en aandacht voor het milieu zijn doorslaggevend bij het produceren van gereedschappen voor oppervlaktebewerking en doorsnijden. Het gebruik van degelijk, doeltreffend en kwaliteitsvol materiaal zorgt voor minder kosten, afvalvermindering en besparing op benodigdheden.

Gezondheid, veiligheid en comfort

De strenge arbeidsvoorwaarden en de zware lichamelijke inspanningen van de gebruiker hebben de criteria voor het professionele gereedschap strenger gemaakt. Aan deze criteria voldoen is één van de missies van Pferd. Daarom investeert het fors in veiligheid, comfort en gezondheid van de vakman door bij de ontwikkeling van hun gereedschap rekening te houden met ergonomische parameters, veiligheid, gebruikssnelheid en comfort.

Extra variatie

Het assortiment gereedschap bestaat uit duizenden producten voor toepassingen gaande van ruw tot spiegelglans gladschuren en het doorzagen van materialen. Rekening houdend met de eisen van de gebruiker ontwikkelt Pferd speciale gereedschappen die een oplossing bieden aan moeilijke applicaties, en dit steeds om het grootste rendement te bereiken.

Toepassingengebieden

In vele sectoren van de industrie wordt Pferd gereedschap gebruikt omwille van zijn kwaliteit, kracht en efficiëntie. Met name in de machinebouw, staalindustrie, lucht- en ruimtevaart, gereedschaps- en matrijzenbouw, automobielindustrie enz .

Het bedrijf Pferd

De Pferd-hoofdzetel ligt in Marienheide (Duitsland). Daarnaast heeft het fabrieken in Duitsland, Spanje, Verenigde Staten en Zuid-Afrika en verkoops- en servicepunten wereldwijd. In de verschillende vestigingen kan de vakman terecht voor uitgebreide raad in verband met het aanwenden van werktuigen op verschillende materialen. Dit advies ziet Pferd als een belangrijk onderdeel van de kwaliteitspolitiek.