Klantbeoordelingen

    Reviews in de Klium webshop worden verzameld via het platform van Kiyoh. Deze onafhankelijke derde partij controleert alle beoordelingen op hun echtheid en oorsprong. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten over onze dienstverlening en het aangekochte product. We filteren hier niet op. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh via www.kiyoh.com.

    Laatste beoordelingen

  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Trs bien tous les points de vue

    Ma commande est arrive rapidement et trs bien emballe. Elle correspond ce que j'attendais. Cette premire exprience est trs positive et je fais donc confiance cette socit.

    Fabienne - 04/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Topservice

    En weer al eens snel geleverd , besteld s'avonds en de dag nadien aan huis geleverd top service

    Arthur - 04/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Zaagt uitermate precies

    Heel tevreden, professioneel gereedschap

    Jean pierre - 04/10/2022
  • 9 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Vlotte levering

    Goede prijs en levering

    Luc - 02/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Top kwaliteit aan een goed prijs

    Boormachine van Bosch besteld om 19u45 en dag erna rond 14u geleverd.. Groot prijsverschil ( 70) tegen mijn leverancier waar ik al 15jaar klant ben en hier zat het machine in een L- box bij mijn leverancier gewoon in een zak..

    Serge - 02/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Klium , streven naar perfectie in alles

    De mogelijkheid te kiezen tussen een 3-tal transporteurs vind ik geweldig wegens wat minder goede ervaringen met een paar . Nog op geen enkele site van ander bedrijven tegengekomen .

    Freddy - 01/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Een super ervaring

    Met m'n eerste aankoop heb ik het bestelde materiaal stipt en probleemloos aangekregen.

    Marc - 01/10/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Gewoon, kan Niet verbeterd worden.

    Bestellen, betalen - heel eenvoudig. Afleveren van het pakketje, alles op tijd, geen gedoe perfect gewoon.

    Guido - 26/09/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    juiste en snelle levering artikel voldoet aan verwachtingen

    juiste en snelle levering artikel voldoet aan verwachtingen

    Cindy - 26/09/2022

Bekijk alle beoordelingen