Ryobi powertools en tuingereedschap

(758 producten)

Ryobi is een Japanse fabrikant met een breed aanbod van hoogwaardige producten voor professionals en consumenten. Naast een wereldwijde toeleverancier voor de auto-, elektronica- en telecommunicatie-industrie, is Ryobi vooral bekend om zijn professionele powertools en snoerloze tuingereedschappen.

Betaalbare professionele kwaliteit

Het merk is dan misschien in ons land niet zo bekend als bijvoorbeeld Bosch of Metabo, maar Ryobi is een van 's werelds grootste en meest innovatieve fabrikanten van elektrisch gereedschap. De filosofie van Ryobi laat zich omschrijven als: het voor de consument betaalbaar maken van professioneel elektrisch gereedschap.

Deze filosofie vertaalt zich in een uitgebreid assortiment powertools en tuingereedschappen gebaseerd op het 18-volt ONE+ -systeem. Van boormachines tot cirkelzagen en van grasmaaiers tot heggenscharen, Ryobi staat voor professionele duurzaamheid en snoerloos gebruiksgemak. Reden genoeg dus dat we bij Klium een compleet assortiment van dit merk in huis hebben voor onze professionele en doe-het-zelf klanten.

Onderdeel van TTI

Vandaag de dag is Ryobi een van de merken van de internationale Techtronic Industries (TTI) groep, waartoe ook andere illustere professionele gereedschapsmerken behoren, zoals Milwaukee en AEG Powertools.