Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5455 Beoordelingen

Klium Bekroond met

SFK lagers

(12304 producten)

SKF - Lagers

De SKF Group is een leverancier van lagers, dichtingen, mechatronica, montagegereedschap, smeersystemen, onderhoudsproducten en diensten, zoals technische ondersteuning. De gekende topkwaliteit van deze producten en diensten is het resultaat van de ongeëvenaarde expertise van de SKF groep. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende productsegmenten kan SKF diensten aanbieden die op de specifieke behoeften van één van zijn 40 klantensegmenten afgestemd zijn. Zo helpt SKF het rendement te verbeteren, energieverbruik en de totale kosten te verlagen en toch een toegevoegde waarde voor SKF te garaderen. SKF is vooral bekend om zijn lagers van zeer hoge kwaliteit. De SKF Group besteedt veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling en dat vormt de basis voor nieuwe standaarden, producten en innovatieve oplossingen in de wereld van de lagers.

Een lager voor ieder probleem

Veel van de defecten aan lagers wordt veroorzaakt door een gebrekkige montage, onvoldoende of slechte smering, vuil en materiaalmoeheid. Door haar ervaring heeft SKF voor ieder probleem een geschikte en oerdegelijke oplossing: SKF heeft al het materiaal in de aanbieding om lagers juist en efficiënt te monteren en demonteren. Het montagegereedschap uit het SKF-aanbod is geschikt voor de drie montage- of demontagetechnieken: koud, met warmte en door middel van de hydraulische technologie. Het gereedschap is speciaal uitgevoerd om schade aan het lager te verhinderen. Om de smeerproblemen op te lossen, beschikt SKF over een reeks smeerproducten die geschikt zijn voor diverse smeercondities en die vooruitstrevend zijn door de expertise van SKF inzake lagertechnologie en wrijvingstechnieken. Om de vervuiling van de lagers te minimaliseren biedt SKF een hele reeks afdichtingsproducten aan voor gewone en voor specifieke toepassingen. Materiaalmoeheid kan tijdig opgespoord en voorkomen worden door frequente machinebewaking via een efficiënt monitoringsysteem, Integrated Condition Monitoring. Al deze onderhoudsproducten van SKF vergroten de levensduur en bevorderen de efficiëntie van de lagers. Dit resultaat op lange termijn verantwoordt zeker een investering in de kwaliteit van SKF. Dankzij het goede werk van haar Research & Development divisie kan SKF producten aanbieden die van extreem hoge kwaliteit zijn, die de energiezuinigheid bevorderen en dit tegen een lagere totaalkostprijs.

Dienstverlening

Het technisch team biedt de klant onderhoudsuggesties, gericht advies bij de keuze van de juiste producten en de juiste oplossingen bij lagerproblemen en eventueel een opleiding op maat van de gebruiker. Deze opleiding bestaat uit praktijksessies, workshops en demonstraties zowel voor de klanten als verdelers. Zo blijven alle betrokkenen op de hoogte van de werking van de producten en maken ze kennis met nieuwigheden uit het SKF-aanbod.

SKF Group

De SKF Group, opgericht in 1907, is in meer dan 130 landen aanwezig met meer dan 100 productie- en verkoopseenheden die ondersteund worden door 15000 distributeurs. SKF biedt zijn producten nu ook online te koop aan en de groep kan rekenen op een zeer efficiënt wereldwijd distributiesysteem.