Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

SMC pneumatiek

(540 producten)

SMC

SMC Pneumatics NV is een onderdeel van SMC Corporation, de wereldleider op vlak van pneumatica en de grootste leverancier van pneumatische componenten ter wereld. De besturingssystemen van SMC genieten een uitstekende reputatie omwille van hun prestaties, hun efficiëntie, hun kwaliteit, hun goede prijs/kwaliteitsverhouding en hun snelle levertijd. De laatste twintig jaar gebruikt men in de industrie steeds meer oplossingen gebaseerd op pneumatiek. Pneumatische apparatuur is gemakkelijk te gebruiken, niet vervuilend, veilig en relatief stil, helpt bedrijven energie te besparen en is zacht voor het milieu.

Ruim en divers aanbod met uitstekende eigenschappen

Het ruime aanbod van SMC bevat verschillende producten zoals actuatoren, ventielen, koppelingen, luchtverzorging, meetinstrumenten, vacuümproducten, specifieke producten en accessoires die op gebied van pneumatica voor de nodige support kunnen zorgen. Met behulp van de vooruitstrevende techniek kan SMC zijn klanten na een grondige studie van de problemen een volledige oplossing bieden inzake automatisering. De controle van de verplaatsingen die door pneumatisch SMC-apparatuur worden gestuurd is nauwkeurig en zeer precies. De firma SMC kan wereldwijd inspelen op de specifieke noden van het werkveld omdat ze beroep kan doen op een zeer competente Research & Development divisie, voldoende opslag- en transportcapaciteit en op een vlotte en soepele productiefaciliteit. Het toepassingsgebied van SMC-apparatuur is ruim en divers: gaande van de automobielindustrie, de elektronica-industrie, de fotovoltaïsche industrie, de drukkerijsector, de voeding- en drankindustrie tot de wetenschappelijke studie van levende organismen (life sciences). SMC Pneumatics heeft 11000 producten die in 630000 uitvoeringen geleverd kunnen worden.

Onderzoek en ontwikkeling

SMC investeert heel wat tijd, geld en energie aan onderzoek en ontwikkeling om de mogelijke toepassingen van pneumatische besturingsapparatuur verder te onderzoeken en een steeds grotere toegevoegde waarde te kunnen meegeven. Het merk voldoet daarnaast aan de meest strikte regels in verband met kwaliteit en prestaties. De producten van SMC zijn de beste in de sector dankzij hun innovatieve eigenschappen, hun hoge kwaliteit en hun vermogen om in te spelen op de problemen in de sector. SMC werkt samen met zijn klanten aan automatiseringsoplossingen die elke beweging met de grootste nauwkeurigheid en precisie uitvoeren. De pneumatische besturingsapparaten van SMC staan bekend om hun goede prestaties, uitstekende kwaliteit aan de juiste prijs en een snelle levering. Wereldwijd zijn honderden technische medewerkers van SMC beschikbaar om de vragen van de klanten te inventariseren, nieuwe apparatuur en oplossingstechnieken te ontwikkelen en continu te verbeteren. Dankzij SMC wordt ieder bedrijf de primus in haar sector. Het succes van de SMC-producten en hun oplossingen is te danken aan bekwame technische medewerkers met een hoge opleiding en met de nodige expertise inzake moderne pneumatische technieken, aan bekwame verkoopsingenieurs met de nodige ervaring en aan de uitstekende dienstverlening en marketing.

Paspoort

SMC Pneumatics NV maakt deel uit van SMC Corporation dat wereldwijd 15000 medewerkers tewerkstelt en een omzet draait van 3.1 miljard dollar. De SMC Corporation heeft productiefaciliteiten in 27 landen en verkooppunten in 67 landen .